IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - X Фактор
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

X Фактор

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 65>
Автор
Порака Обратен редослед
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2013 во 15:12
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

a fifi?odi li ponatamu

Фифи оди да, браќата не одат
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2013 во 10:02
a fifi?odi li ponatamu
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2013 во 00:32
Нашиот Даниел отпеа феноменално и оди понатаму..

Криво ми е за Маид..се надевам публиката ќе го врати

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2013 во 18:26
Кога настапува Тамара Миловановиќ повторно ?
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2013 во 14:15

Во новата епизода на „Х-фактор“ во куќите на судиите ќе ги видиме натпреварувачите над 27 години во групата на Жељко Јоксимовиќ и натпреварувачите во бендови од групата на Кристина Ковач.

leontina-kako-gostin-sudija-na-kristina-kovac-vo-x-faktor-01

Кристина како своја гостинка судија ја избра долгогодишната пријателка Леонтина Вукомановиќ како врвен музички професионалец со која и Жељко Јоксимовиќ има соработувано.

„Леонтина е вистински избор за гостин судија, кој ми помогна многу за да донесам навистина тешки одлуки. Го ценам фактот што таа е феноменален автор, зад себе има песни со кои многу кариери се изградија и ако ја изземеме стилската разлика која постои меѓу нас, таа е една од ретките жени автори на домашната сцена чија работа ја почитувам. Плус и двете сме Скорпии, што е убиствена комбинација, ќе видите во емисијата!“ – изјавила Кристина Ковач

Какви се коментарите на Кристина и Леонтина, дали бендовите ги оправдаа очекувањата на својата менторка и кои продолжуваат во следната фаза од натпреварувањето ќе дознаете вечерва во новата епизода.

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Crna Arapina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2013
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crna Arapina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2013 во 12:56
ајде вечер нашите да ги гледаме 
Train hard,Fight easy !
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2013 во 00:25
Не ми се  допаѓа Александра Брковиќ, женската убаво пее, ама кога ја гледам си мислам или нешто ја боли или од нешто многу и се згадило не знам
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2013 во 08:33
Stefan Kokovic isto imashe prekrasen nastap,zboruvam za prviot nastap
(Baila Morena),ama ete ispadna i toj kako i mnogu drugi koi imaa kvalitetni glasovni moznosti
i scenski nastapi

Изменето од Valerija - 29.Јули.2015 во 12:22
Кон врв
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2013 во 00:43
Нај мака ми падна шо не го примаа тој фотографот брат му шо починал...
I just wanna feel real love.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2013 во 00:36
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Jas si go sakav i Percholi:)
Nastrana od toa shto beshe poln so sebe
i mozhebi  poseduvashe nekoja nadmenost,ama sepak
za svoi 15-16 godini,dechkoto peeshe preubavo:)

mene mi izgleda 25-26
mozebi poradi stajlingot.....ama i liceto nekako
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Crna Arapina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2013
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crna Arapina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2013 во 22:33
каков геј 
Train hard,Fight easy !
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2013 во 22:08
Jas si go sakav i Percholi:)
Nastrana od toa shto beshe poln so sebe
i mozhebi  poseduvashe nekoja nadmenost,ama sepak
za svoi 15-16 godini,dechkoto peeshe preubavo:)

Изменето од Valerija - 20.Декември.2013 во 22:08
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2013 во 22:06

и на оној Лукијан толку фалење му удрија, а уствари ништо посебно...подобро оној со обетките 
да продолжеше.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2013 во 22:06
I glas i stava i imidz:)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 65>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.