![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 65> |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Фифи оди да, браќата не одат |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
a fifi?odi li ponatamu
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Нашиот Даниел отпеа феноменално и оди понатаму.. Криво ми е за Маид..се надевам публиката ќе го врати |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Кога настапува Тамара Миловановиќ повторно ?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Во новата епизода на „Х-фактор“ во куќите на судиите ќе ги видиме натпреварувачите над 27 години во групата на Жељко Јоксимовиќ и натпреварувачите во бендови од групата на Кристина Ковач. Кристина како своја гостинка судија ја избра долгогодишната пријателка Леонтина Вукомановиќ како врвен музички професионалец со која и Жељко Јоксимовиќ има соработувано. „Леонтина е вистински избор за гостин судија, кој ми помогна многу за да донесам навистина тешки одлуки. Го ценам фактот што таа е феноменален автор, зад себе има песни со кои многу кариери се изградија и ако ја изземеме стилската разлика која постои меѓу нас, таа е една од ретките жени автори на домашната сцена чија работа ја почитувам. Плус и двете сме Скорпии, што е убиствена комбинација, ќе видите во емисијата!“ – изјавила Кристина Ковач Какви се коментарите на Кристина и Леонтина, дали бендовите ги оправдаа очекувањата на својата менторка и кои продолжуваат во следната фаза од натпреварувањето ќе дознаете вечерва во новата епизода. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
ајде вечер нашите да ги гледаме
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Не ми се допаѓа Александра Брковиќ, женската убаво пее, ама кога ја гледам си мислам или нешто ја боли или од нешто многу и се згадило
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Stefan Kokovic isto imashe prekrasen nastap,zboruvam za prviot nastap (Baila Morena),ama ete ispadna i toj kako i mnogu drugi koi imaa kvalitetni glasovni moznosti i scenski nastapi ![]() Изменето од Valerija - 29.Јули.2015 во 12:22 |
|
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Нај мака ми падна шо не го примаа тој фотографот брат му шо починал...
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() mene mi izgleda 25-26 mozebi poradi stajlingot.....ama i liceto nekako |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
каков геј
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
Jas si go sakav i Percholi:)
Nastrana od toa shto beshe poln so sebe i mozhebi poseduvashe nekoja nadmenost,ama sepak za svoi 15-16 godini,dechkoto peeshe preubavo:) Изменето од Valerija - 20.Декември.2013 во 22:08 |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
и на оној Лукијан толку фалење му удрија, а уствари ништо посебно...подобро оној со обетките да продолжеше.
|
|
![]() |
|
I glas i stava i imidz:)
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |