|
Џентлмените - загрозен вид? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | ||
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дами уште позагорзен вид
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci mnogu ceneti
|
||
vivi
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве како се препознавал |
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова на крај ќе излезе дека сите кардиолози/кардиохирурзи се џентлмени
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема веќе ваква категорија изгледа, штом некој те остава да патиш, плачеш и корнеш коси по него, нема ни Џ од тоа. А да не збориме за пофините работи што треба да ги красат. Не можат ни 1% од тоа.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се загрозен, изумрен вид се
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ајде оптимизам малку, може некој ќе изненади
|
||
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За да има џенталмени, треба да постојат Дами !
|
||
Train hard,Fight easy !
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И сега,заклучок на ова... Типот треба да тера филм на џентламен,да те мота и прави да се чувствуваш дека сето тоа му значи? Измислена категорија ти е џентламенот,од луѓе кои знаат и сакаат да манипулираат со спротивниот пол.Истото и за дамите се однесува. Или си човек или не.Барем по ја може и го грешам Но во последната ситуација кога како менаџер во една фирма се обидував да бидам коректен и со разбирање кон "дамите"само јас си знам какви муабети си слушнав,и тоа за четири денови. Експлицитноста понекогаш е неопходна,во спротивно реалноста бега од тлото... |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И Господ да се симне на земјата не може да ги задоволи претензиите на современите дами .
Изменето од емил - 07.Декември.2013 во 17:46 |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таман работа ако на сите им го отварам срцето... Така? Не е тоа хаубата од шкодата отвори-затвори та требало, та не требало... |
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e volki....dzentlmen ke bides za posebnata hauba
|
||
vivi
|
||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас колку што разбрав темава е за џентлмен, а не за добар љубовник, дечко или сопруг
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како ќе го препознаеш вистинскиот џентлмен?
Нема да зборуваме за манири. Да бидеш џентлмен не значи само да ја отвориш вратата или да го земеш палтото на жената. Тоа е менталитет! На тој начин ти само ја изразуваш почитта. И ова е огромен плус при освојувањето на женските срца. Прво мислете потоа дејствувајте како вистински господин. Еве како. Џентлменот секогаш работи. Не само поради финансиски интереси. Туку да се развие себе. Да сретне нови луѓе, да научи нови нешта. За него нема срамна работа! И секогаш е страстен во она што го прави. Џентлменот нема потреба од физичка демонстрација на надмоќ! Освен кога е неизбежно. Инаку, ова е за комплексарите. Џентлменот е дипломат. Особено кога е со жена. Тој не би ја изложил на опасност. Не чека другите да му ја завршат работата. Дури и за најелементарните работи. Џентлменот ја задржува ладнокрвноста. Колку и да го налутат, никогаш нема да експлодира јавно. Особено со противник жена. Ниту ќе си дозволи употреба на цинични и навредливи зборови. Побрзо ќе се обиде да ги смири тензиите и да го реши проблемот со нормален разговор. Стои на својот збор. Ако договорил час и место на средба, ќе биде таму точно во секунда. Ветувањата се закон за него. Само нешто навистина сериозно би му попречило да ја исполни својата обврска. Тој ги почитува другите. Џентлменот не суди според потеклото, финансиската состојба и полот. Ги почитува луѓето такви какви што се. Никогаш нема да слушнете да се истакнува себе, споредувајќи се со одредена личност. Џентлменот ги прифаќа жените како еднакви. Кога станува збор за способности. Инаку е свесен дека сепак ние сме “поубавиот пол”. Но се грижи за својот изглед, за да може една дама да се чувствува пријатно во негово друштво. |
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |