![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 65> |
Автор | |
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сите од жирито ако се пристрасни и ако гледаат само за нивните сонародници
ќе останат во финале само Срби и Босанци
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() А кој ни` е крив што не знаеме да си организираме МК-Х-f**ktor... ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Ајде настрана тоа што сме неспособни туку неспособни сме
и во тоа да се избориме да имаме некој во жирито...па веќе ако учествуваат четири земји нека има од секоја држава по еден претставник во жири. Мислам дека во жирито нема ни Црногорец? Туку не сум сигурна дали и некои Црногорци продолжија понатаму? А Маид во која група е уствари?
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Можеме да организираме МК - Survivor...
На секого по 500 евра и праќање месец дена во Охрид... па кој преживее... ![]() |
|
![]() |
|
Иначе појма немам кој е тој Маид...
![]() |
|
![]() |
|
![]() подобро би било да ги пратат на Голем Град , па да видиме кој ќе преживее
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
I glas i stava i imidz:)
|
|
|
|
![]() |
|
и на оној Лукијан толку фалење му удрија, а уствари ништо посебно...подобро оној со обетките да продолжеше.
|
|
![]() |
|
Jas si go sakav i Percholi:)
Nastrana od toa shto beshe poln so sebe i mozhebi poseduvashe nekoja nadmenost,ama sepak za svoi 15-16 godini,dechkoto peeshe preubavo:) Изменето од Valerija - 20.Декември.2013 во 22:08 |
|
|
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
каков геј
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() mene mi izgleda 25-26 mozebi poradi stajlingot.....ama i liceto nekako |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Нај мака ми падна шо не го примаа тој фотографот брат му шо починал...
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
Stefan Kokovic isto imashe prekrasen nastap,zboruvam za prviot nastap (Baila Morena),ama ete ispadna i toj kako i mnogu drugi koi imaa kvalitetni glasovni moznosti i scenski nastapi ![]() Изменето од Valerija - 29.Јули.2015 во 12:22 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |