![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 65> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() подобро би било да ги пратат на Голем Град , па да видиме кој ќе преживее
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Иначе појма немам кој е тој Маид...
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Можеме да организираме МК - Survivor...
На секого по 500 евра и праќање месец дена во Охрид... па кој преживее... ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Ајде настрана тоа што сме неспособни туку неспособни сме
и во тоа да се избориме да имаме некој во жирито...па веќе ако учествуваат четири земји нека има од секоја држава по еден претставник во жири. Мислам дека во жирито нема ни Црногорец? Туку не сум сигурна дали и некои Црногорци продолжија понатаму? А Маид во која група е уствари?
|
|
![]() |
|
![]() А кој ни` е крив што не знаеме да си организираме МК-Х-f**ktor... ![]() |
|
![]() |
|
Сите од жирито ако се пристрасни и ако гледаат само за нивните сонародници
ќе останат во финале само Срби и Босанци
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Мислам дека Маид е најдобриот меѓу сите останата. Да бидеме искрени Даниел испеа толку лошо дел од песната на Тоше што ме изненади што го пуштија понатаму.
Е сега ќе видиме со гласањето на публиката и враќање на некој од кандидатите ми мириса дека тоа ќе биде Перчоли.. некако го форсираат гадов многу
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Se soglasuvam so tebe,Li:)
Mislam deka Bosanecot Maid ima najgolemi shansi za pobeda,spored ona shto go gledame kako osnov za eliminacija na uchesnicite |
|
|
|
![]() |
|
Симптоматично ми е тоа што сите кои носеа крст (ланче, нараквица и сл.) испаднаа кај Емина...
![]() Сега сум 99% сигурен дека на крај ќе победи некој од Босна. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
За тоа дека „Х фактор Адриа“ е најпопуларно шоу зборува податокот дека на социјалните мрежи сè уште се зборува за првата епизода во куќата на судиите кога се дознаа финалистите од групите на Емина Јаховиќ и Кики Лесендриќ. Посебно внимание на социјалните мрежи привлече коментарот на гостинот на Кики, Скот Милс, познат радиоводител од Велика Британија, кој на Твитер за време на емисијата го објави настапот на Тамара Милановиќ и напиша коментар: „Сериозна Х фактор фаца!“ Таа за разлика од првата аудиција кога ја пееше емотивната балада од Адел „Don`t you remember“ и со својот настап ја расплака Емина Јаховиќ, овојпат избра повесела песна. На аудицијата пред менторот Кики Лесендриќ и неговиот гостин Скот Милс ја отпеа „Hajde da“ од Беби Дол. Со интересната изведба и одличната контрола на гласот и ритамот ги освои симпатиите на двајцата. Во коментарот при соопштувањето на одлуката Кики ѝ ги пренесе импресиите и ѝ откри дека во неа виделе дијамант кој допрва треба да се обликува. Скот Милс изразил особено задоволство за поканата од Кики да му биде гостин и да му помогне во изборот на 3 девојки финалистки од групата до 27 години. „Мило ми е што Скот ја прифати мојата покана. Неговото познавање на музиката е фасцинантно. Познато е дека Скот работел со светски изведувачи, бил главен гостин на турнејата на Роби Вилијамс, а неговото радиошоу на BBC Radio 1 е една од најслушаните емисии во светот.Штом дознав дека сум избран да бидам судија во „Х - фактор“ ми беше логично, како врвен професионалец и мој голем пријател, да го поканам како гостин – ментор. Благодарен сум што ми помогна во донесувањето на тешките одлуки“. – изјавил Кики Лесендриќ. |
|
|
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Порке мрзла?
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Воа последново Арапино нешто си го згрешил
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Реално најдобро испеа ама став, движење, ист Чола и фриз и облека copy, paste е типот и затоа испадна и да се кур?и многу
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |