![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 261> |
Автор | ||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
кога е леко прашане
проблемот е каде |
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
sp..sto ne vi e jasno sega, pred nova godina da rascistime?
|
||
vivi
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
не се прашувам - знам дека не е сериозен ![]() |
||
![]() |
||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
|
ме чита како книга
![]() |
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
sp...sto meri da be vo 10 sekundi
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
||
|
некоj пак неслушал во школото аj ке повторам
|
||
![]() |
||
|
aaaaa pa sto i stavil anestezija, pa i toj
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
за јајцата вчера и простив ама
сп...како денес да и простам
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
сп... што направив па сега ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
сп...кај да најдам песна со уши
![]() |
||
![]() |
||
|
ми изгледа многу изнервирана ![]() сп... да сменам ли... па наместо уши да ставам нос ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...koj se drzna pa me obezlici?.Komu smetav?.
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
сп.... шо му е на форумов? нејќе да ме логира оти сум во пижама? ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сп... а сељаците кога ќе почнат да бараат права? Да посвојуваат Југовци со двогрли карбуратор и да можат да се венчаат со цедето од СакиЌ????
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |