|
Пуст остров |
Внеси реплика | страница <1 20212223> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас баш поинаку мислам
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuf
kako mislis ti |
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зора мислиш како овие |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE GLEDA KOLKU ''JAS''(MACKATA) UZIVA VO PREGRATKAVA
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Информатичар доживеал бродолом и се нашол на пуст остров.
Шест месеци никој не поминал. И тогаш едно сабајле отвора очи и гледа раскошна плавуша со големи цицки како стои пред него. - Ајде пакувај се одиме кај мене од другата страна на островот. Кога таму што да види. Голема куќа, фрижидер, телевизор, базен... - Ај оди избањај се и дојди. Се бањал овој цел саат, излегува среќен, а плавушава го пречекува и го откопчува бекинито: - А сега ќе добиеш нешто што не си го правел 6 месеци... - Ај не зезај, имаш и интернет! |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pojma nemam valjda ke si kazuvame koj sto pisal na forum |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно нема да ни биде досадно...ќе се распееме,
ќе учиме некои танци ќе учиме нешто ново една од друга и останатото време ќе го трошиме на уживање.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ми печи риби
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе и дадам прво трска да ја фати
и да ја исчисти ако нешто фати... а за печење лесна работа Изменето од Schatzii7 - 06.Декември.2013 во 00:47 |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...кај ќе најдеме трска
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе умреме од глад веројатно
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако со ваква недоверба продолжи членкава над мене, најверојатно ќе се скараме и ќе фатам ќе си заминам
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еми ти се мислиш од 6ти декември кај ќе најдеме трска
арно уште мрдаме.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 20212223> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |