|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 339> |
Автор | |||||
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сакам да кажам , времево застана
|
|||||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sdk..koj prv ke dojde ke go bacam od sreka
|
|||||
vivi
|
|||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сдк....мхм..еве ме мене...
сдк2....02.26 часот... има секакви будали...
|
|||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК... драми, драми....
|
|||||
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|||||
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК... ааа, Дабчо го банирале Сега Ане ќе треба да издржува без опавче, дури "опавчето" не се научи македонски
|
|||||
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|||||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
SDK... Bliznakot mi go nema
|
|||||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК..го читам хороскопов за цела недела и највеќе ми одговара за лав.Оваа недела ќе бидам лав.
|
|||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сдк веројатно Чомбе и е другар
|
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сдк.... аааа не знам како ќе издржам веќе ми фали П.С. мора да го поздравам со Химната на банираните |
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
и сдк... мислам дека сака нешто да каже.... гостинот број 2
|
|||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Го видов ова на сликава и си направив слично. Кое утринско уживање!!! Со свое ремек дело
|
|||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сдк - 6000. порака
|
|||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
оооо тортичка поените ли се број на пораки? сдк... јас бајаги сум ги наакала. и сигурно половината ми се на музика |
|||||
Внеси реплика | страница <1 6566676869 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |