|
Кога сте патувале последен пат и каде? |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 52> |
Автор | |
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pernik ne e za falene
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo sto se vrativ od Seoul, Juzna Korea
I daaaaaaaa , se slikav vo tradicionalna korejska obleka , yessssss |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
^^^
блазе си ти, ја последен пат бев до Велес на една вечер и назад |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se chekiram samo : Casablanca - Morocco
|
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ццццццццц срамота...Да бидеш во Казабланка и да не поминеш,се утепав од чекање да видам наш народ
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav od Yangon - Myanmar ( Burma ) Da mu se pluknam u zeskoto vreme tuka ...covek srcev udar ke dobie ... C c c c |
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Минатиов викенд бев тука..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes bev vo prestolninata
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бев до Хонг Конг.
Да одморам 2 дена па идеме следна дестинација Чонгчинг - Кина
|
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес.... Прилеп - Битола - Прилеп... 100 километри пат, како и скоро секој ден...
Не е како од Мајнди, ама задоволителен колку да ги протегни нозете Шкодичката, а и јас да видам што има на факс... |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последно бевме околу Охридско езеро во неделата со мојата лепша половина.Времето ни малку не се погоди , но малку се разочарав кога видов колку се развила Албанија , малку се израдувавме на снегот по пат
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno London
|
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одма истрчав на темава кога видов дека ти си пишала... Абе шо убаво и е тебе така...
Јас последно се повозив до Лагово... со едно раскантано гломазно количе... На таму јас возев, на враќање брат ми возеше... и толку... ништо паметно... Изменето од volkswagen - 08.Декември.2013 во 00:37 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Druze se ubavo ama se nerviram....kratko ke ostaneme i se vrakame vecer nazad ....a bas se cuv so eden drugar mi rece deka denes igrale Arsenal mojot tim no za zal ne mozam da odam da gi gledam ....dzabe sum tuka na lice mesto ....se iznervirav ... aj odam da rucam i odmaram za letot vecer Изменето од Mindy - 08.Декември.2013 во 14:42 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |