|
Посвојување деца од хомосексуалци во брак |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 53> |
Автор | ||||||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не го видов.
Инаку ова навредува и една друга група на луѓе. |
||||||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||||||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
сп...зошто за ова ништо не искоментира
|
||||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Воодушевувачки.
|
||||||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Извитопереноста на човечкиот ум (или поточно разум) доведува до овие настрани појави.
За разлика од човекот, животните ја немаат таа особина која (рековме) кај човекот се нарекува разум. Затоа тие си се „пердашат“ секој со спротивниот пол.
|
||||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|||||
Има животни кои се онадат со истиот пол
|
||||||
|
||||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Да, сум размислила дали мојот став е правилен. Да, применлив е на дело само треба време да помине. Форумов колку што знам е за дискусија и како што и секаде се дебатира така и тука секој си го застапува својот став со свои аргументи. Исто колку што знам секој има право да си го изрази своето мислење. Во спротива форумот ќе умре. Друго, јас дискутирам затоа што гледам сите некако се магнетизираат на темава и ми реплицираат, доколку не би ми реплицирале ќе немам на кого да му го пренесам мојот став, така? Треба да кажам дека сите вие ми наметнувате некој ваш став? Не, не го велам тоа. Јбг, во различни работи веруваме и ова е поле за дискусија. Не во секоја дискусија има победници и губитници, некогаш е за размената. |
||||||
|
||||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Леле, што стана работава!?
За 5-10 минути 20 постои ... Ептен сите сме се збуцале во темава Ама, некако ме навалува дремка... Ќе си одам да си легнам до она женчено мое, кое е од женски пол и женски род
|
||||||
|
||||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Дури и животните се ебаваат со различен пол, а ние тука дискутираме како ќе станат родители некои на кои биолошки не им дал Бог. Ах бе Златник, за мавање си
|
||||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Па животните не разликуваат, немало кој да им наметне дека ова ако го правиш е педерастично, она ако го правиш е педерастично, ако се облечеш вака си педерастичен, машко ако се депилира е педерастично. Луѓето се замараат со такви работи. Тие крајности како човек треба да се однесува е социјален конструкт, и кога некој не се вклопува луѓето го ругаат и го плукаат истото, го тргаат на страна.
|
||||||
|
||||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Баш така мила, а си помислила дали твојот став е правилен? Во ред е тоа што е изграден, туку дали е применлив на дело? Убаво е да имаш свој став, но не и да го наметнуваш на другите.
|
||||||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Имам свој став.
|
||||||
|
||||||
Zlatnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Мајката!? И, што велиш, полот не играе битна улога, а? Ееееххх .... Што е сега ова трендовска мисла (која прв пат ја слушнав од Фифи* педерчето): „По пол сум машко, а по род женско!“ Еве сега гледам и ти правиш дистинкција. И тоа ли сега ќе ви биде мисла водилка? Демек, вратов ми е тенок, ама шијава ми е дебела! Ако одиме по таа логика, колку типови хомосексуалци има по однос на родот и полот? 1. Педери 1.1. По пол машки, а по род женски 1.2. По пол машки и по род машки 2. Лезбејки 2.1. По пол женски, а по род машки 2.2. По пол женски и по род женски Се знае ли овде кој пол го „онадува“ кој род? Или можеби родот го „онадува“ полот? Или имате и некој друг начин на „онадување“, познат само вам?
Ммммммм ... дали си размислила за децата кои живеат во село? Дали и за нив важи правилото да се изградуваат од тие работи кои ги гледаат, што им се блиски, од тие работи што им се изворни? Колку за твоја информација, таму има овци, кози, крави, волови, коњи, кобили, магариња, магарици ... Значи ако за вас вашето однесување, односно вашиот избор е одраз на вашето опкружување, тогаш за вас би било нормално прифаќањето на околината на децата во селата, а? btw. А дали и кај погоренаброените животни разликувате пол и род? Прашувам чисто онака, да знам. Да не бидам повеќе заостанат од тоа што сум сега!
|
||||||
|
||||||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Мила, ти не дискутираш. Ти водиш најчесто монолог. Затоа што никого од околу не читаш, само тоа што си зацртала во главчето!
|
||||||
||||||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
самата си напиша
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |