IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8081828384 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2013 во 17:32
Драг Дивиди... (не идивиди)...

HE KNOWS.... комшивка му била!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2013 во 08:57

Драг Идивиди,

вчера си мислев дека ме мавна гром, умрев од страв....загриженост
До коски го осетив кога грмна, па снема струја... И јас трк во креветот, па се покрив со ќебето. Преку глава.Не ми се верува
Тоа нешто како громобран-стратегија ми се виде. Па дојде и Мичо. И така заедно едно пола саат чекавме да помине страшотијата, па да излеземе од бункерот....

Е шо мразам грмотевици.не слушам

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2013 во 12:41
Драг Идивиди...

Еве наполнив 20 години и никако не ми иди умот...
Па сега на твоиве странички ќе пробам да си објаснам зошто сеуште сум во некаква „заблуда“

И покрај тоа што никогаш не сум го поседувал, Фолксваген Голф КЕЦ - червена боја беше историјата на мојот автомобилски контакт. Кога се работеше за моделите 1.1, 1.5, 1.6 и 1.6 дизел нешто во мене задоволно се смешкаше. Заради визуелен приказ ќе поставам слика, а заради ефект на контакт ќе дрдорам во прилог под сликата... исто вакво само со 2 врати уместо 4

Ако на некоја девојка и кажиш дека имаш голф, таа во најмала мера очекува четворка. Но тоа не е се - Голфот кец беше одговор на моите потреби и барања во досегашниот живот. Тогаш девојката ќе те праша.... Епа кои бе ти барања ги имаш, филадендрон еден?
Воглавно генералниот одговор е суров за спонзорушите: Малку троши, ефтин е за одржавање, а и понекогаш уживам да се влечкам по патиштата малку побавно па голфот ми одговара... а и гуми 13ки има, така да ќе ги довозам сите купишта од дотраени гуми што седат в гаража. Издржлив на повеќе терени, доволно силен за низ град, компактен, лесен, сите мајстори го возат. Тоа е прв циклус на отстранување спонзоруши. Најчесто и нема втор после овој муабет...плазење

Шо значи голф на простите народни маси - Ако му спомнам голф на еден просечен македонец, ќе му се појави слика во главата на расклатено возило со еден напукнат фар и без стакло на задниот штоп. Внатре ставено волан од којзнае што, на него 2 навлаки една врз друга, скината сајла на километражот, бандажи 2 исти , 2 распар, гумите една со една да не можиш да ги собериш, венците околу тркалото скапани, мачкани со четка во некоја драстично потемна или посветла нијанса од целокупната... и не само таму...

Еве добро... При сето воа како оди одбирањето. Епа, вака... - си заборавил да купиш пиперки и ако те фатат во лага мама и тато си го кркал дебело. Трчаш до првата продавница и пребаруваш по гајбата со цел да извадиш еден „блади“ килограм отпадоци кои бар малку наликуваат на пиперки. Воглавно изборот е како во таа картонска гајба - Претураш кршови и пополека ти се одмилува поимот автомобил.

Но тоа што даваш таква жртва не значи дека некаде во некое село на планина не чека на мене кола каква што јас очекувам

Сакав да кажам... океј.... колку и да го дрвам на темава никогаш нема да ми биде доста за да објаснам што е тоа што ме врзува за идејата некогаш да составам голф кец 1.6 по моја совршена замисла и да го викам .... .... хех... не кажувам уште ај

Ваљда сум чакнат доволно што едно 5 години ова го разработувам деноноќно.

Someday, Jennifer, someday...

Изменето од volkswagen - 22.Октомври.2013 во 12:43
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2013 во 23:44

Драг Идивиди,

кого да изгњавам ако не тебе. Како гостите денеска што ме изгњавија мене.
Наместо да си го излежам денот дома, како што си беше убав, дождлив, јас морав да трпам три саата неканети гости.
Па и стварно не разбирам зошто ми дојдоа кога госпожата цело време си проверуваше ФБ и си играше некоја фармичка или што-знам-што, а мажот ми кажуваше рецепти за торти. ох

Е па друг пат не ми го троши времето залудно. Оти ќе те оставам кај мене дома да си проверуваш ФБ и да му читаш пораки на Мичо, а јас ќе си излезам некаде на кафе!ѓавол

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2013 во 11:30
Драги ИдивидиЌу...
утре ме чека колоквиум, а јас чекам некој од колегиве да дај скрипта...
скриптата чека да појдам да ја земам, колата чека шајбни за тркалата,  тркалата чекаат нови внатрешни гуми за утре на факултет, факултетот ме чека мене... и се така по ред... СИ ЛА СОЛ ФА....

Многу тупав народ се насобрал...

ja се теби свиџам, а дал се ти мени свиџаш...

Изменето од volkswagen - 06.Ноември.2013 во 11:30
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2013 во 13:22
Драг ИДИВИДИ,

Морав некаде да си го истурам бесот. 
Па добро бе Идивиди, дали вреди да украдеш чадор? Да, баш така! Ч-А-Д-О-Р!!!
Вчера во Веро Центар ми го украдоа чадорот! Чадор од 25 евра.
До каде стигнаа луѓево во Скопје, толку ли се расипаа? Во некој мал град дури и ќе ти купат чадор, а не да ти украдат. Толку ли се модернизиравме? 
И така јас подготвена да кренам паника и да барам да ми се нацрта главниот од обезбедувањето (затоа што можеа да ми украдат и многу повеќе од тоа што не дозволуваат да внесуваме работи од надвор), девојката ми вика, можам да ви понудам само заменски чадор колку да ве заштити од дождов додека стигнете дома.
Видов, не видов си прифатив. А ми идеше и полиција да им викнам за кражба на чадор!

Идиоти!
Се надевам дека тој што го украде чадорот до крај на животот ќе оди накиснат, дека секој следен чадор ќе му се расипе и дека ќе го фати некое куче како Рекс за газ, па нема да може 10 дена да седне. Поголема казна не му посакувам. Ненормални!
Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2013 во 13:56
Јас мислам дека дедо Мраз ги слушна твоите страдања за чадорчето и оваа година ке ти донеси супер чадор од 50 евра со аларм и сензор на отварање.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2013 во 13:58
Originally posted by Alekxandar Alekxandar напиша:

Јас мислам дека дедо Мраз ги слушна твоите страдања за чадорчето и оваа година ке ти донеси супер чадор од 50 евра со аларм и сензор на отварање.

Каков и да ми донесе, нема да е како мојоттага
Многу поврзани си бевме, го донесов дури од Франкфуртголема насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2013 во 13:59

Драг Идивиди,

ништо посебно.
Само да ти кажам дека ми е убав денот.бакнеж
Не дека па тебе те интересира.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2013 во 19:52

Dragi mili i sakan,ama kako mene ostaren i da ne recam zaostanat IDI..

Zosto be ti ne bides vo cekor so vremeto i LP(licnite poraki)ne mi gi prakas na telefonot.

Sakas da kazes nemas broj..ma nemoj,ke ti go pisam uste ednas ama ne si zainteresiran da se osovremenis kako komsijata.

Pisi mi.намигнување

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2013 во 23:43
претерав мајторе....
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2013 во 18:26

Ух, што да ти зборам. Денес ме контактираа за интервјуто за работа. Мислев дека сонувам! Допрва ми следи мачењето преку Скајп, се надевам добро ќе се покажам подобро од тие неколку стотици други!
Знаеш ли ти мој мил Идивиди, колку е тешко да скоцкаш добро CV? Епа да знаеш дека се измачив за се да ставам во него, а да не биде поголемо од две страни. Некако тесно ми беше!

Идивиди, пушти ми среќаголема насмевка
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2013 во 19:30
драг ИДИВИДИ....
порано имаше еден муабет...ако ја спуштиш раката меѓу нозе и наместо две, фатиш четири јајца, тогаш знај дека непријателот е длабоко во твојата позадина....
исскрено, тебе не ти препорачувам во моментов да ја спуштиш раката...оти ќе бидеш непријатно изненаден....
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2013 во 23:47

Драг Идивиди,

многу се смеев, ама до солзи сум се смеела вечерва.
Четири жени, со четири чаши вино чудо прават.голема насмевка
Толку смешни моменти немаше ни во цела комедија отпосле.
Па и кино-салата празна.... а бе за мераци беше вечерта.
хи, хи...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8081828384 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.