|
Турски серии |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Август.2013 во 14:56 |
Одамна се најавуваше дека ќе се намали емитувањето на турските серии, ќе видиме
дали ќе дојде до реализација. Но што мислите дали таа мерка е доволна или треба целосно да се отстранат од нашите телевизии? |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба целосно да се забранат... Доста е од нив, веќе се потурчивме сите... Кај и да пуштиш само турски серии има...
|
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене искрено ми е преку глава од нив па гласав за целосна забрана.
Кога и да пуштиме на некој мк канал само тоа може да се начека, среќа што во денешно време имаме повеќе можности и телевизијата не е единствена опција инаку ќе заборавиме што беше тоа игран филм. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако не турски, ќе најдат некои тајвански таму... така да, сеедно ми е, македонските телевизии се осудени на вечно с*ање од кога се појави Касандра
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууу па мене ми бркаат досада понекад Се скарале , нашле тестамент , оставено богатство , забранета љубов , убави турчинки аааууу Хурем за во харем бе да
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така викаш додека не се појавила новата Хурем
|
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ја дочекам сите ми се мешаат а еднаш неделно гледам и ја ко старине баби ... која беше онаа онаа сакаше да го заеби ? ауууу ... онај ваквиот таквиот бла бла ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повикај пријател, јави се кај баба се ќе дознаеш од прва рака
|
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baba ne gleda turski serii |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke prodolzi Sulejman, dali nekoj znae?
|
|
vivi
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пу јаз'k.... го испуштив Величенствениот вчера...репризи има ли,кога ќе има, кога воопшто(ден и термин) на прикажување... некој да знае???
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наскоро на тв екраните нова турска серија .... Солзите на Емина ....
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно е веќе хит во Турција
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наутро, на ручек, попладне, навечер ... секој ден ... абе милост да се нема.
Ако ви кажам дека од самата помисла на нив ми се „кожави ежата“, тогаш можете да замислите како ми е кога сум во друштво на некои кои едноставно се зависници од овакви цигански* серии! Морам да престанам со пишувањево, оти предолги се овие 2 минути што мислам на нив. * - под цигански подразбирам: шпански, португалски, колумбиски, хрватски, индиски, ромски, турски ... Р.Ѕ. Со оглед на погоре изнесеното, што мислите за што гласав? |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |