Турски серии
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Медиуми
Опис на форумот: Телевизии, радио, списанија, весници...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26592
Датум на принтање: 04.Февруари.2025 во 14:55 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Турски серии
Постирано од: Schatzii7
Наслов: Турски серии
Датум на внесување: 09.Август.2013 во 14:56
Одамна се најавуваше дека ќе се намали емитувањето на турските серии, ќе видиме дали ќе дојде до реализација. Но што мислите дали таа мерка е доволна или треба целосно да се отстранат од нашите телевизии?
------------- »Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
Коментари:
Постирано од: Mushu
Датум на внесување: 09.Август.2013 во 15:00
Треба целосно да се забранат... Доста е од нив, веќе се потурчивме сите... Кај и да пуштиш само турски серии има...
------------- Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
Датум на внесување: 09.Август.2013 во 15:02
Мене искрено ми е преку глава од нив па гласав за целосна забрана. Кога и да пуштиме на некој мк канал само тоа може да се начека, среќа што во денешно време имаме повеќе можности и телевизијата не е единствена опција инаку ќе заборавиме што беше тоа игран филм.
------------- »Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 09.Август.2013 во 15:36
ако не турски, ќе најдат некои тајвански таму... така да, сеедно ми е, македонските телевизии се осудени на вечно с*ање од кога се појави Касандра
------------- размисли пред да напишеш глупост
|
Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 07.Септември.2013 во 00:52
Аууу па мене ми бркаат досада понекад Се скарале , нашле тестамент , оставено богатство , забранета љубов , убави турчинки аааууу Хурем за во харем бе да
------------- I'm out bcz of pathetic around here
|
Датум на внесување: 07.Септември.2013 во 00:54
Така викаш додека не се појавила новата Хурем
|
Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 07.Септември.2013 во 00:57
Ако ја дочекам сите ми се мешаат а еднаш неделно гледам и ја ко старине баби ... која беше онаа онаа сакаше да го заеби ? ауууу ... онај ваквиот таквиот бла бла ...
------------- I'm out bcz of pathetic around here
|
Датум на внесување: 07.Септември.2013 во 01:00
Повикај пријател, јави се кај баба се ќе дознаеш од прва рака
|
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 07.Септември.2013 во 01:02
Schatzii7 напиша:
Повикај пријател, јави се кај баба се ќе дознаеш од прва рака
|
Baba ne gleda turski serii
------------- Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
Постирано од: vivi1
Датум на внесување: 07.Септември.2013 во 15:43
koga ke prodolzi Sulejman, dali nekoj znae?
------------- vivi
|
Постирано од: BIBI_G_3
Датум на внесување: 06.Ноември.2013 во 17:01
пу јаз'k.... го испуштив Величенствениот вчера...репризи има ли,кога ќе има, кога воопшто(ден и термин) на прикажување... некој да знае???
------------- НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 17:15
Наскоро на тв екраните нова турска серија .... Солзите на Емина ....
|
Постирано од: la fille
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 17:20
Сигурно е веќе хит во Турција
------------- Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
Постирано од: Zlatnik
Датум на внесување: 10.Март.2014 во 17:05
Наутро, на ручек, попладне, навечер ... секој ден ... абе милост да се нема. http://www.cosgan.de/smilie.php" rel="nofollow"> Ако
ви кажам дека од самата помисла на нив ми се „кожави ежата“, тогаш
можете да замислите како ми е кога сум во друштво на некои кои
едноставно се зависници од овакви цигански* серии! Морам да престанам со пишувањево, оти предолги се овие 2 минути што мислам на нив.
* - под цигански подразбирам: шпански, португалски, колумбиски, хрватски, индиски, ромски, турски ...
Р.Ѕ. Со оглед на погоре изнесеното, што мислите за што гласав?
------------- Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 17.Март.2014 во 09:12
Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 28.Март.2014 во 20:16
Англоамерикански серии...Што би му дошло тоа?
------------- You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 29.Април.2014 во 13:39
тоа е програма со која се пополнува просторот меѓу два рекламни блока на нашиве телевизии...
|
|