|
Љубовни мудрости |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 27> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мудар? Нема мудрост, но ако веќе си решил да се глупираш терај до крај, без пуфки продавање - шо ќе помисли она ил он, па чек ќе му продаам бели бубрези
|
|
Linda-Lolita
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствениот лек за љубовта е самата љубов!!!!
|
|
Насмевката е тоник, олеснување, отстранување на болката.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако навистина има љубов, нема потреба од заштита
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali na ljubovta i e potrebna prichina...?
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се додека го сакаме некого поради неговите доблести, не е ништо озбилно. Кога ќе почнеме да го љубиме со неговите мани, е тогаш е тоа ЉУБОВ.
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе така си е, ама колку е тоа мудро, не знам баш.... |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта не се бара во другиот, туку во самите себе; таа е тука само
треба да ја разбудиме.
Но, за тоа ни треба друга личност. Универзумот единствено има смисла кога нашите чувства имаме со кого да ги споделиме.“ П. Коељо |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е како пура..ако изгасне,пак ќе ја запалиш..ама вкусот нема да биде ист!
Франц Кафка |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Љубовта не постои за да нè направи среќни. Верувам дека постои за да ни покаже
колку можеме да издржиме“. Херман Хесе |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакај ако сакаш да сакаш и не какај
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој не доживеал нечие отсуство, не знае ништо за љубовта.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам дали е мудрост...
или исповед... кога ме остави... мислев дека не можам без неа... потоа морав... без неа... сега знам... дали мислам... или морам... исти курац ми е... пак сум без неа... и јебем ли га... никогаш нема да дознаам... дали она... требаше да го знае ова... Изменето од којсумјас - 26.Октомври.2013 во 18:15 |
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Мажот го пронашол огнот, но жената научила како да си игра со него.“ – Кендис Бушнел
„Археологот е најдобар маж кој секоја жена посакува да го има. Колку е таа постара, толку повеќе тој се интересира за неа.“ – Агата Кристи „Љубовта не е чувство на приврзаност, туку постојана желба да му го дадеме сето добро на оној кого го сакаме.“ – Клајв Луис „Не е недостатокот на љубов она што го прави бракот несреќен, туку недостатокот на пријателство.“ – Фридрих Ниче „Губиме време барајќи го совршениот љубовник, наместо да ја создадеме совршената љубов.“ – Том Робинс „Од сите форми на претпазливост, најфатална за вистинската среќа е претпазливоста во љубовта.“ – Бертранд Расел
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |