|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 339> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..све се одомаќинило по форумов бе сите у рецептите и после дебели биле
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... признавам, и мене убаво ми иде така... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене ми е супер кога ме подмладуваат, само ретко на кого му текнува
Со моиве 30+ години, не сум за подмладување! А сакав да кажам дека ручекот ми е готов, време е за јадење.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ...треба да си ги најдам чорапите |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
долгите чорапи?
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
долгите |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
црни и црвени?
Изменето од д4б3 - 19.Септември.2013 во 15:57 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..многу рано било бе, а ја се прибрав у соба ме бутна ова црвеново.....
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прочитав целиот договор за вработување во Катар, искоментирав, јадев, пиев, читав, одморив и сега е време пак да одмарам затоа што утре ме чека работа.
Убав е овој живот, само не знам дали е подобар од оној во Катар?
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК... незнам зошто, ама неможам да дочитам текст на латиница на форумов подолг од 2 реда
Изменето од Mushu - 20.Септември.2013 во 23:06 |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... јас не стигнувам ни до два реда |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите грди пајчиња станаа лебеди, само јас уште останав изгледа. Се чудам како толку брзо менуваат и изглед и стил жениве.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk,a sto da kazam jas,imam za listanje 70 strani a samo vo ovaa tema 400 komenari za pregled. zivo zdravo deca!..SDK. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |