|
Добро утро |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 131> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utrooooo
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооо блу
|
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооо лаки
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да Бе се расонува со историски дилеми |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ссо што ли заспива?
|
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А мене многу вода ми се пие! Незнам зошто? |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од моите кифлички? |
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и после јас демек крива,од мене 100 кила ке се сторела...види ја ти неа ,трај-прај...кифлички,а?
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кифлички и тоа по еден чудесен рецепт. Нема да кажам кој ми го даде. Само ќе го погледнам. |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман имајте милост .... кој да меси рано насабајле?!? ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биба е највредна. Ете ја се исклучи, тестото и стасало веќе... |
|
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so trilemi |
|
Zlatnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајдете бре домаќинки, каде сте?
Јас еве, веќе си ја завршив работава и си заминувам, а вие уште не сте се вклучиле! Дали уште не сте се „освестиле“ или појадок спремате или пак си шмрчкате од каВето? Леле, ова последново ми личи на „словенска антитеза“. Само фали да продолжам со: ниту појадок спрема, ниту каВе пие, туку од спање лице мие ... |
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро. Како не сме биле вредни, јас частам денеска кафе и торта. Само момент да ја извадам од фурната. |
|
Внеси реплика | страница <1 5556575859 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |