|
Ваша поезија |
Внеси реплика | страница <1 142143144145146> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi dozvoli da bidam zena
mi go otru srceto, mi ja isprazni dusata, gazese po mojata pocit...... - A jas sakav samo da me pocituvas1 Pobedi- ubi se ubavo vo mene trofejot ti e zena bez srce , bez dusa , bez sonista, prazna , ogorcena , studena, ja pretvori vo pepel... -A jas sakav samo da te sakam1kip - dokaz na tvojata mok.... -A jas sakav samo da me sakas1 Ми се допаѓа |
||
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
колку де?
о колку е убаво да си тука а кога си тука е убаво ех, да колку е убаво кога е убаво? а колку си тука, кога си тука? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubavo e. irelevantno e kolku.
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колку е убаво кога ќе прочиташ нешто убаво Изменето од sanja-a - 28.Септември.2013 во 14:08 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
Најубаво е кога ти фали репер да опишеш убаво. Хаику за убавото |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubu .. e jak stih
nekoja ubitacna andergraund poezija , toa moraf da se konsultiram so mojov komsija pandur, oti samo toj moze da go razbere si e na takva frekvencija coekot abe profesionale defomation astala vista folks Изменето од anakin - 29.Септември.2013 во 00:15 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
одам за риба
риба овде нема ова ич убу не е ама по убу за риба може некой крап да го фатам за врат а може и штука да фатам на кука Емил ке стави рецепта ако фатам есетра нема време за повеке хайку и риба нема се пак ке одам Изменето од д4б3 - 29.Септември.2013 во 05:27 |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Агенција „Осамени срца“
Се сретнаа во пријатен амбиент – дискретно светло и смут џез. Нејзиното капучино имаше вкус на неудобност (целиот кармин ми останал на филџанот!) Неговото пиво од ферметирана трема стоеше како помочано во влажниот круг од излиена пена. „Значи и ти си Бик“ (од некаде мора да се почне) „Аха!“ (двојно подолга реплика од „да“ и со нагорна интонација – знак на ентузијазам!) И така двата Бика се гледа како телиња... Изменето од ПодВодно - 30.Септември.2013 во 01:00 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дисперзирани души Го распостилаш денот на илјадници страни како душа раситнета во зрнца од песок. Ги погалуваш со дланка едно по едно за инает на минливоста. Некаде даруваш внимание некаде невнимателно газиш, непријатните ги ставаш под тепих или те чекаат зад врата, до најдалечните и не стигнуваш а сепак се тука за да ти тежат на утре-то или да ти ја пополнат бројката. И ако во сите нив оставаш парче од себе, можеш ли како со лопатка и метла да си ја собереш душата пак во едно цело без да се истрошиш на непотребности? |
||
bilokoja
Група Регистриран: 24.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не сум Таа ! Стиховите за мене никогаш не се нижат, со своја рака туѓо чувство опишувам, повикувам идеја што секогаш ме повредува, тогаш јас знам дека не сум таа… Секогаш кога зборови искрено редам, ветерот од твојот здив ќе ги издува, во хаотична мисла ќе ги измеша , тогаш јас знам дека не сум таа… Плачот е посилен кога не се слуша, солзите се потешки кога не се гледаат, болката во темница е посилна, тогаш јас знам дека не сум таа… Која Таа сум , дали ти воопшто знаеш ? Изменето од bijonse1 - 24.Април.2014 во 21:15 |
||
lady moon
Група Регистриран: 29.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Постоевме јас и ти,
Од сите заборавени, Сами во свој свет, Ангели пред срцето, Кривци пред разумот, Ангели пред вратата на рајот, Водата на Животот што ја пијат. И еве ме тргнувам. Тргнувам низ пурпурот Рајот повторно да го најдам, Гордоста од прашината ја подигам. Никој нема да застане пред мене А кој и би застанал, Во што би погледнал... После нас јас сум ништо. О,оставете ме да го најдам. Тој е блиску,чувствувам. Еве оставете ме само да го видам Без допир ,без збор, Еден дел од гладта да задоволам. Велото од тага го подигам, Одразот во огледалото повеќе не е мој Треба да го видам.. Еве земете се, Младоста, Научив дека не ми е потребна, Искреноста, Научив да Живеам и без неа, А љубовта Тој ја зеде А срцето..... Допир на тилот,неЖен ко воздух А чиниш душата ја гори Те љубам Единствен мој Барајќи те,ти ме најде А мислев сама барам, Раната ќе зацели А мислев умирам, Месечината те донесе за конечно да се смират душите. |
||
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥♥People that don't know me think I'm quiet. People who do know me, well, they wish I was:)))
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1 142143144145146> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |