|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 62> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ja tretiraj zenata kako predmet koj sto mozes da go stavis vo dzeb i da go poseduvas...
Ke se najde nekoj sto tvojata zena ke ja tretira kako kralica....togas ke ostanes i bez predmetot i bez kralicata |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas treba da se plasis od zena koja saka da se odmazdi
(od najavata za dve familii)
|
|
zaluben do usi
Нов член Регистриран: 04.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo..nov sum na forumov i mi treba pomos...zaluben sum vo edno devojce...ucam vo razlicno uciliste ja imam kako prijatel na fb no sramezliv sum i neznam sto da i pisam, ako mozi da mi pomognete malce barem za pocetok :) pls :)
|
|
zaluben do usi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво. Нов сум на форумов и ми треба помош. Заљубен сум во едно девојче, живееме во ист град но не учиме во исто училиште и сме на иста возраст 14 години, сепак ја имам како пријател на фб. Сакам да и пишам прв но немам храброст т.е. незнам што да и пишам и сега ќе ве замолам аку мојте малце да ми помогните или нешто да ми кажите како да се охрабрам да и пишам и што. Ќе ви бидам многу благодарен аку успеам :)
|
|
zaluben do usi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brm
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
demek ke gi izgorat mazite
|
|
vivi
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pisii, deka ti e najgolem, 24cm, ako ne te svate sega eden den ke te svate i pobara
Изменето од konan - 29.Јуни.2013 во 10:33 |
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Совети за љубовта не помагаат. Се додека не го изодиш патот кој го трасира љубовта, си неук за неа. Но и откако ќе го изодиш, таа ќе ти трасира нов
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
miro_10
Нов член Регистриран: 11.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee toa e ... mlada e ke si najde druga ljubov :)
|
|
miro_10
Нов член Регистриран: 11.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe dete,dete... pokazi maskost malku...
|
|
padme
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pu pu skraja da e. ic ne sakam . koga srceto raboti i kga ti zbori nema sto drugo da slusas
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta ne e prinuda
taa ne mora nishto |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стана досадно само жените да се прикажуваат како жртви и љубовните совети најчесто се однесуваат како да се однесува кон жена, а мушко? Тој е вол, тој секако ќе трпи
|
|
Внеси реплика | страница <1 4849505152 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |