|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 59606162> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди плавуша во кино: - Дајте ми еден билет. - За “Спајдермен“ или за “Бетмен“? - ма неее, за мене! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша и вика на плавуша: Да те е*е коњ!
Друга и вика: Тебе да те е*е трактор! - Зашто трактор? - Па трактор има 50 коња |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша се јавува на аеродром.
- Добар ден, колку трае летот до Париз? - Само момент.... - Фала многу , пријатно. |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vozat 2 plavusi kamion i doagaat do tunel pred koj ima oznaka: visina 3.60m
Prvata prasuva: - Kolku e visok nasiot kamion - 3.70 - Aj zirni dali vo blizina ima cajkan - Nema - Ami trgaj togas... |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува плавуша во такси....
Таксистот: до каде ? Плавушата: до кај едни другарки..... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зборуваат две плавуши:
првата: го сакам... втората: кажи му. првата: му. ____________________________ влегува плавуша во банка сакајќи да раситни 3000 денари. - таква банкнота не постои, фалсификат е. - па јас сум силувана. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша се шетала низ центар со iPhone. - Значи сега имам Vodafone!!! |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша на ново работно место
Плавуша се вработила во еден ресторан како келнерка. Првиот ден на работа, телефонот почнал да ѕвони постојано, а плавушата не можела да одолее, а да не одговори на повикот. Таа сакала да се покаже како способна и снаодлива личност. - Би сакал за вечер да нарачам маса за осум души. Плавушата се насмеала и одговорила: - Повторно вие! Па веќе ви реков дека не продаваме мебел! |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како плавуша извршува абортус?
Се качува на кров и го убива штркот. __________________________________ Кои се 7-те најтешки години за плавушата? Средношколските. __________________________________ Што вели плавуша после секс? Кои беа сиве овие? __________________________________ Плавуша во пицерија... Келнерот је прашува: - Да ви ја исечеме пицата на 4 или на 8 дела? - На 4, на диета сум... __________________________________ Плавуша во бутик... - Значи сукњава ви е 500, а гаќите 200 ден... може некои други цени? - Може, сукњава нека биде 600, а гаќите 100. - Ааа, зошто ми ја кревате сукњата и спуштате гаќите? __________________________________ Како да натераш плавуша да се омажи? И` велиш дека е трудна. __________________________________ Што е плавуша помеѓу две бринети? Ментална блокада. __________________________________ Сличност помеѓу Мекдоналдс и плавуша? Милиони услужени. __________________________________ Разлика помеѓу плавуша и апокалипса? Апокалипсата имала само 4 јавачи. __________________________________ Како можеш да поставиш 3 плавуши на троножец? Само ќе го свртиш троножецот наопаку. __________________________________ Од црнокоса, бринета и плавуша, која во осмо одд. има најголеми цицки? Плавушата, бидејќи има 17 години. __________________________________ Зошто плавуша молчи са време на секс? Не се разговара со непознати. __________________________________ Зошто плавуша го мачка ѕидот? Бидејќи докторот и` рекол да го мачка местото каде се удрила. __________________________________ Зошто плавуша секогаш после разговор го губи мобилниот? Ја спушта слушалката и си оди. __________________________________ Разлика помеѓу комарец и плавуша? Откако ќе го плеснеш комарецот престанува да цица. __________________________________ Зошто плавуша се фали кога за 1 година ќе сложи сложувалка? Бидејќи на кутијата пишува од 3-5 години. Изменето од LiDivio - 23.Август.2013 во 09:25 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша му кажува на сопругот дека сака да посвои тримесечно бебе од Англија. Сопругот ја прашува:
- Што ќе правиш со него ?? - Па кога ќе почне да зборува, од него ќе учам англиски. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..zarem da chekam da dojde...velikden:
Плавуша во Грција на одмор. И приоѓа некој Грк, и подава рака, и вели:
- Христос Пападопулос. Плавушата одговара: - Навистина Пападопулос! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши, пијат во некој бар и коментираат:
- Погледни ги, те молам, тие двете од лево! - Да бе, грозни, страшни, барем малку да држеат линија на телото.. Барменот не можел да издржи и им рекол: - Моми, извинете што ви се мешам во муабетот, ама лево од вас се огледалата |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша и раскажува на својата другарка:
- Си седам дома и одеднаш некој ѕвони на вратата. Отворам, гледам еден младич. Тој ме прашува дали сопругот ми е дома. Јас одговарам дека го нема. Тогаш ме фрли на креветот и ме изработи, а потоа си замина. Уште не можам да сфатам што сакаше тој од мажот ми. |
|
|
bilokoja
Група Регистриран: 24.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So kakva brzina drka plavisa so dolgi noze i bujni grsdi: so brzina na svetlost
|
|
Внеси реплика | страница <1 59606162> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |