|
Кога сте патувале последен пат и каде? |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 52> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
New York momentalno
|
||
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во Словенија на почетокот од месецов.
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na kafe do Dubai kaj bivsa koleska od fakultet sto mi bese
|
||
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mindy aj nekogas zemi so tebe na eden let..ti biraj
|
||
vivi
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја последен пат бев до Дојран
лично откровение на денот: Mindy е стјуардеса |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dojran mi e prv na listata za posetuvanje , imam bitna drugarka za posetuvanje tamu .
Inaku pozdrav od Pariz
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne te razbiram tebe da te zemam ili sto da zemam ? hmmmm ako e tebe , ajde dovagjaj za Viena idam sleden let
|
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Виви не знае дека си стјуардеса и сака не некое твое патување да ја поканиш да прошетате двете по екзотични места
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До Грчка....или попрецизно во Претор...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Momentalno se naogjam vo Jakarta ( Indonezija )
A sledna destinacija Bahrain - vo komsii kaj arapive
|
||
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mindy....ludnica si po svetov
Malku kako da mi e krivo |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Heheheh veruvaj nema potreba da ti bide krivo Treba mene da mi bide krivo koga ti gi gledam slikite na facebook so tvoeto semejstvo i detenceto tvoe srcusce On topic : sleden let - Abu Dhabi - kaj komsiive pak so night stop od 6 h na aerodromot tamu i vrakanje nazad. A posle toa zdravje na 15 Septemvri ------------Makedonija-------- Изменето од Mindy - 12.Септември.2013 во 13:30 |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe doma STIP
|
||
|
||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
последно бев во Македониjа - Халкидики, Ситониjа
Изменето од д4б3 - 16.Септември.2013 во 21:51 |
||
Внеси реплика | страница <1 4243444546 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |