|
Што читате моментално |
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 163> |
Автор | |||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да можеш да ме видиш сега - Сесилија Ахерн
|
|||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Последниот воз за Истанбул - Ајше Кулин
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Angelski povik - Gijom Miso
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ејми ја нема - Џилијан Флин
книгава не е нормална ..
Изменето од Calipso - 25.Август.2013 во 23:42 |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo pozitivna ili vo negativna smisla |
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во најпозитивна |
|||
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
utre ke ja baram |
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Врати ми се - Гијом Мисо
|
|||
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Најголемиот трговец на светот - Ог Мандино на страни језик се мачам..
|
|||
|||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Гордост и предрасуди - Џејн Остин
|
|||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бакни ме додека спијам - Линда Хауард
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sidney Sheldon - The best laid plans
на српски е преведено „Паклени планови“ |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
само еден ладнокрвен убиец. За волја на вистината таква беше и таа...
Е многу ме бендиса книгава
|
|||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Доаѓам по тебе и те водам со себе - Николо Аманити
|
|||
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |