|
Влез во НАТО и ЕУ како Северна Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 30> |
Автор | |
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех, што ти е бугар... Целиот европејски сојуз му е на расположение да работи, ама него повече му се исплати да виси на форум. Туку, да не си ти македонец, а бе? |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
paracetamol
Група Регистриран: 11.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe bugar li e,siptar li e,ili srbin ubo si kazva:"признахме ве за незавсни ке ви признаем и за зависни"
Znaci ne e..t kako so saket site vo Evropa oti ni se turnati gakite..... Kaj se sega makedonskite spiuni da kazet za kogo ke rabotat.......Lubco go nema,branko go nema,fure go nema.....sega ostana ili-ili |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остана чиста УДБА и ЕГЕЈСКИОТ СОЈ,со Б,лгарските Македонци,вечерва слават во нивниот Музеј.Ако не ми верувате видето им го Грбот на партијата (на штит Жолт лав на Црвена основа- со круничка).Ај сега видете го Грбот на Бугарската држава и на Крај прочитајте ја Стематографијата на Христофор Жефарович и видете нешто Интересно. На здравје. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
paracetamol
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ali Ahmeti ke ispadni pogolem heroj i od Grujo.....
Mu se sprotistavi na Blgarite za neresavanje na imeto,odnosno Bugarite rekoja deka ne ceka istoto od nivna strana za vlezot vo Eu Ama,Ali mu rece da ne se mesat i da ne gi lazi pametot da glasale protiv nasiot vlez vo EU. E sega bas me interesira so ke kazi Grujo |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Горна или Скопје ќе ви биде новото име . Подобро прифатете Горна , оти Скопје ќе се мисли само на престолнината и останатите градови ќе идат во миманса . Инаку и јас имам предлог за името ви ама нема да го кажам ако не ме замолите
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Патем кажано ....и јас имам предлог-одговор (како) за тебе нарачан..АМА... Само ....ако ме замолиш нели?. И (само) тогаш ....ќе си го добиеш... Изменето од novace - 13.Јули.2013 во 12:25 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без промена нема да има парадајз во Македонија , Новаче
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаете ли која е причината да не просперира Македонија денес ? Вашиот инает .Дури да се викате Тунгузија вие за сиот свет ќе си останете како Македонија и Македонци , ама не сакате тоа да го разберете . Епа тогаш сега патете .Сами сте си криви .
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман бре Е-миле...што се ми изнакажа сега и овде... ИСТ си и како едикој си.....дојдени овде .....из-парадајз регион... |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
ansasho
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зарворете ја оваа тема не треба да се дискутира се знае едно име треба да имаме и друго не треба да познаваме.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зарем не гледаш колку е контрадикторно ова што го рече сега ??? Значи, сиот свет оди против Македонија затоа што не си го менуваме името, а инаку сите не признаваат како Македонија. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И додека ние тепаме мозок под кое има да влезиме, некој памтно „внесува„ во НАТО Кој ли срам на средба да сме информирани дека праиме мучки Што прави желбата за заработка, а уште повеќе желбата за вработување
МВР:Расмунсен не предупреди за измамничката Мими |
|
paracetamol
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doagaat nasite denovi.........
Taka bese kazano na ALSAT od strana na Bujar Osmani vo vrska so imeto.Ali Ahmeti ke go resi imeto za rok do dve godini. Egejskoto krilo na VMRO DPMNE prekutno ke prifati,zatoa sto Grujo oficijalno ne mesa prsti vo pregovorite,odnosno DUI ke zastane zad celata rabota. Dobivkata e na DPMNE zatoa sto so reseno ime nema gubenje na narednite 3 izborni ciklusi(12godini) |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://vecer.com.mk/default.asp?ItemID=88B078F8F7A26148B2DFD44D2CB26AE9
Дневник: Василакис предложил "Славјанко-албанска Македонија" |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |