![]() |
|
Среќен Роденден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8586878889 196> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klara
![]() ![]() ![]() Изменето од Valerija - 02.Јули.2013 во 15:27 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Viki,ti blagodaram ![]() ![]() Изменето од Valerija - 30.Октомври.2017 во 08:25 |
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Среќен роденден Вал
![]() ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
...srekjen rodenden....Valerija
![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Cal,ti blagodaram ,eve neshto tortichka:) ![]() ![]() i neshto letno za osvezhuvanje:) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Laki,blagodaram i tebe za chestitkite:) ![]() Изменето од Valerija - 21.Ноември.2019 во 17:56 |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Валерија среќен роденден
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Zdravje ,srekja ,radost I uspeh da te pratat sekoj mig,
.....Sreken rodenden Val ....
![]() ![]() ![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Emil,blagodaram
![]() ![]() ![]() Изменето од Valerija - 03.Јули.2013 во 07:28 |
|
|
|
![]() |
|
Kastro,ti blagodaram za preubavite zhelbi ![]() Poveli:) ![]() ![]() ![]() Изменето од Valerija - 21.Ноември.2019 во 17:57 |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Ништо поубаво од крајчето на тортата
![]() Среќен роденден и се најубаво! |
|
![]() |
|
Ti blagodaram Orka:) Eve neshto od blagichkoto:) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Gorazd srekjen neka e
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Didi,srekjen ti rodenden ![]() ![]() Изменето од Valerija - 12.Јули.2015 во 13:15 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8586878889 196> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |