![]() |
|
Среќен Роденден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8485868788 196> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I neshto za osvezuvanje:) ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Li Divio,ti blagodaram i tebe:) ![]() ![]() Изменето од Valerija - 30.Октомври.2017 во 08:24 |
|
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
За Валерија.
![]() Среќен роденден. ![]() |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Драга моја Валери
![]() Среќен роденден ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Foster,ti blagodaram:) ![]() ![]() Изменето од Valerija - 02.Јули.2013 во 11:14 |
|
|
|
![]() |
|
Mindy,srcka,blagodaram za prekrasnite zhelbi:) ![]() ![]() Изменето од Valerija - 21.Ноември.2019 во 17:55 |
|
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Srekjen rodenden Valerija
![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Среќен роденден Валерија
![]() ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Bella,ti blagodaram ![]() Poveli:) ![]() Изменето од Valerija - 30.Октомври.2017 во 08:23 |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii,fala i na tebe
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
камелеон ![]() Сениор ![]() ![]() девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
Valerija srekjen rodenden
![]() ![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=sEj3Ife6rqU
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Valerija Sreken Rodenden
![]() ![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Valerija, ubav i srekjen rodenden ti posakuvam ![]() ![]() ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
Kameleonche,ti blagodaram ,poveli ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8485868788 196> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |