IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми текна на...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми текна на...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 115116117118119 123>
Автор
Порака
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2013 во 00:59
... Тиги Вишас и Фолсфаген
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2013 во 01:20
.. на морнарот..замисленост
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2013 во 10:46
Збунетиотсмеење
Колку ме насмевнувашеголема насмевка
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2013 во 07:10

Ми текна на некои поранешни членови на форумот

Originally posted by Carnation Carnation напиша:

Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

tekna mi na toa koga pred 7 meseci se registrirav na forumot so nadez deka site clenovi od forumot ke se zblizime, no samo nekoi od clenovite (okolu 8 clenovi) me prifarija vo ova forumsko drustvo...i eve sega bas nekako sum natazena, ama ne znam zosto, ali sepak mnogu i od srce gi pozdravuvam onie clenovi  koi na poseben nacin gi cenam ( si znaat tie koi se )
mozda ne sme razmenile  nitu edno lp,ama eve ovde te poaknvam letovo da dojdis ohrid,pa se nadevam deka i jas ke bidam eden od tie so ke gi cenis na poseben nacinSmile

Originally posted by oblachinja oblachinja напиша:

Mene si mi mila,no i jas se drzam na strana...nekako bev ostro napagana i....ama stvarno sekogas gi citam tvoite postovi.....Tongueeve edno guskanje da ne si taznaHug

Originally posted by natalija natalija напиша:

Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

tekna mi na toa koga pred 7 meseci se registrirav na forumot so nadez deka site clenovi od forumot ke se zblizime, no samo nekoi od clenovite (okolu 8 clenovi) me prifarija vo ova forumsko drustvo...i eve sega bas nekako sum natazena, ama ne znam zosto, ali sepak mnogu i od srce gi pozdravuvam onie clenovi koi na poseben nacin gi cenam ( si znaat tie koi se )***************************************************

Ајде мила ке ти помине, те гушкам многу и најмногу..

Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

...vremeto koga otvaravme oglasi so Mona Liza i plavusa na forumov LOL

Originally posted by Izzi Izzi напиша:

Ми текна на mamma
Ми текна на Валерија
Ми текна на Blueprayer
Ми текна на granny
Ми текна на Нина
Ми текна на Агапи
Ми текна на кум
Ми текна на Моира
Ми текна на Well
Ми текна на Мона Лиза

Уствари ми текна на свадбата и на тој период 2007/08.

Кај сте?

Originally posted by orlov orlov напиша:

Што стана со Мона Лиза?
Каде ли е?

Тука сум бакнеж  

Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2013 во 10:31
Mi tekna na Mindy... ke ja sretnam na nekoj let ili na nekoj aerodrom
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2013 во 17:54
Ми текна на laki_bu големо гушкање  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2013 во 09:04
...Pak mi tekna na Mindy трепкањецрвенеење...izgleda pred sekoe patuvanje na nejze mi teknuva
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2013 во 00:53
На морепловецот...во кое ли море потоназбунетост
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2013 во 22:06
Читајќи тука,некој го спомна чатот и ми текна на другар ми од таму sasobt
Да си го поздравам.....Од табланетон онаму кога беше
го немам сретнато низ нетов

Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2013 во 23:30
na eden film....sakam pak da go gledam трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2013 во 00:25
mi tekna na bomboncinjava....

Кон врв
Mushu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ЗМЕЈ, со тетоважа сељак!

Регистриран: 25.Мај.2013
Локација: Дома
Поени: 2646
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mushu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2013 во 17:47
Ми текна на тоа дека треба да станам од компјутер
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2013 во 20:54
Mi tekna na....rakijata od vcera , i pocna da mi se losiизненадувањеболен
Кон врв
na oko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

koj sum jas koj sum jas

Регистриран: 25.Декември.2009
Поени: 4866
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај na oko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2013 во 23:14
mi tekna na forumov i eve me tuka...
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 115116117118119 123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.