|
Мешање во бракот од страна на родителите |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Uh....dolgo mi trebase da sfatam deka problemot e vo toa sto sum snaa, a ne vo mene kako licnost i karakter...a od druga strana cesto razmisluvam sto koga eden den ke bidan svekrva....i tie nikogas ne se dobri |
||
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga rodninite od strana na partnerot ke svatat deka ne sme samo snai nego ličnosti so svoj karakter i principi togaš nema da ima problemi a do togaš jas ke si go nosam toj epitet i drugite takvi kako mene
|
||
максимус
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno e prvo licnosta e vazna pa se drugo e po red
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ste primeti le li deka poveke zalbi ima za mesanje od roditelite po
mashka linija otkolku od strana na zenata....sto mislite zosto e taka?
|
||
|
||
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Site treba da bidat svesni deka vo familijata site tri stolba na kućata gi drži ženata Sega na nekoj ne mu odgovara pa ete ti mešanje
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
маја 30, имам неколку прашања за тебе... немора да одговориш ако не сакаш:
1. Дали работиш? 2. Колку често се слушаш со мајка ти и сестра ти? 3. Што те советуваат кога им кажуваш за твојот проблем? 4. Дали разговорите околу мешањето ги правиш во присуство на малата? |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересна констатација влечка...
Мое мислење кога секој ќе си ги среди односите дома, како и даде до знаење на родителите да не се мешаат, ќе има мир во ќуката.. До оној момент додека се остава се на случајност ќе има слобода било кој да каже се нешто и да додаде и кавга да создаде. Кога мажот/жената ќе си направат моабет со родителите и јасно и гласно дадат на знаење да си седат на страна и да не матат вода да не биде бистра ќе ги има сите несогласувања мешање во ручеци како и во воспитување на децата.. Иначе нема правило кој повеќе се меша од страна на невестата или младоженецот, оправило е кој само како си ај наредил водата каде да тече. |
||
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mesanjeto vo brakovite e normalna rabota... toa treba da se prifati.... prava demokratija.... sekoj kazuva sto saka... ti napravisi kako sto si mislis!!!! Kaj majmunite ima hirearhija... eden e glaven... site zeni negovi... ama doadja den... toj glavniot nekoj ke go surne... i pak ke bide... eden glaven.. site zeni negovi.... Kaj ludjeto... mazot treba da ripne... i na starite da im kaze "Od denes jas sum glaven"! Slobodni ste... |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovoj posledniov del navistina pomaga
|
||
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa e taka zatoa sto koga majkata ke go kaze istoto sto i svekrvata, na majkata ne i se faka za loso bidejki e majka. Ako majkata kaze " aman, pak kasno se vrakate, ne mozam da vi gi pazam decata" toa ne e tolku strasno, ama svekrvata ako go kaze istoto.....e togas e poinaku. |
||
maja 30
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vlečka eve odgovor Ne rabotam.So moite se slušam ednaš vo nedelata ili vo dve nedeli pred malata takvi muabeti ne se pravat a jas takva konstatacija donesov posle tri godini brak so mažot mi i toa poradi nekoi situacii i slučki koi me navedoa na takvo razmisluvanje.Se bira koi zborovi se ipotrebuvaat pred deteto taka da na tie temi voopšto ne razgovarame.
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
маја 30,
Искрено ти посакувам што побрзо да си најдеш работа. Мноооогу ќе ти помогне да се тргнеш од “ти реков“, “ми рече“ итн... |
||
maja 30
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So deteto veruvaj ne možeš ni ti rekov ni mi reče Imam i dovolno obvrski i bez rabota i vrabotuvanje.So deteto sme sami pa taka da nemam vreme za ništo da se opteretuvam
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a znaesh deka moze e taka....... |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |