|
Облакодери и висококатници |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mene mi se ubavi...cicko Zlatnik Jas bi zemama stan negde pogore, samo sto moite finansieri vikaat deka ke sum zborela samo so pticite tolku visoko |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Искрено и за мене се убави. А што се однесува до комшиите - не бери гајле, јас ќе бидам на 33-от кат, таму кај широките тераси, за да си правиме седенки Леле, леле кој не’ гледа тогаш - чичко и баба ! Така да ... кажи им на твоите финансиери дека ќе немаш комшии птици* и побргу нека купуваат. *- Додуша, во некоја рака може да се рече дека со женчево мое сме си како гулапчиња - еден ден јас летам низ прозорец, друг ден таа! |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
1. Лахта центарот во Санкт Петерсбург... на око не е којзнае што, ама да седнеш да прочиташ каква иновација и дизајн се вложени во објектот, ќе доживееш архитектонски оргазам
2. Кулата Намасте во Мумбаи... да не се бунат сите дека облакодерите биле досадни коцки-стакленки |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мене ми се допаѓа дизајнот на Kingdom Tower во Саудиска Арабија. Ми изгледа како чепкалка за заби
Викаа ќе биде повисока од онаа во Дубаи, кој знае...
|
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
City of capitals - Москва... фин елемент на деконструктивизам на московскиот скајлајн
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |