![]() |
|
Фрли нешто на членот под тебе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 392> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
frlaj se ti jas zaminav...ko ke sednam posle ako uste se frlas ke te zemam iako ne znam sto ke ti pravam
![]() frlam edno kafe so mraz
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Земам кафето
фрлам мразот
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
daj mrazot treba sega
frlam gezveto za mienje
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Guilty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
frli mi go ama izmieno
![]() frlam vrekja so gubre ,
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ck, ne mi treba
frlam marmalad
|
|
![]() |
|
Guilty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
i treba da go frlish,ne si go pogodil ovojpat.
![]() frlam kora od banana.
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
ја корпа ли сум
![]() фрлам карта за на пуст остров, во еден правец се разбира ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
ako i ti imash , daj ja vamu!
![]() frlam kokosov orev.
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
врз глава ме тресна
![]() еве ти ананас кој ќе јаде кокос |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
izvini...namerno beshe!
![]() mmm ananas ,a? ![]() namesto da ti go frlam, da ti go donesam buketov ,podobro ke bide.
![]() |
|
![]() |
|
може
![]() фрлам шери бомбоњера |
|
|
|
![]() |
|
fala!
a pola ti frlam nazad
![]() |
|
![]() |
|
фаќам
![]() фрлам вентилатор Изменето од Schatzii7 - 22.Јуни.2013 во 00:42 |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() Jas frlam......sladoled so cokolani kikiritki |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 392> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |