|
А што прави овој народ? |
Внеси реплика | страница <1 6465666768 69> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ова дефинитивно ме нервира.И сметало на госпожата галамата.
Шеќеринска на Фејсбук: Грујо мисли дека сите ко него одат на работа на пладне!?А знае ли госпожата колку жени-мајки немаат ни секунда време за своите дечиња оти мора да трчаат изборни кругови (да се статистика во бројката на излезеност на митинг) оти така мора ако сакаат да дојдат до работа.Нека се праша госпожата кој ја почна, ја продолжува практиката на вработување по партиска линија и партиско докажување. Ако се си одеше нормално во оваа земја не ќе мораа сите да се политички активни за да дојдат до корка леб. Не се сите со нејзин к`смет-да котираат политички високо, добро да се омажат и да не мора да молат некој партиски моќник за работа. Ако ми објасни дека никој во онаа бројка луге не трча за работа туку од љубов за СДСМовчина или ВМРОвчина јас ќе си го повлечам зборот. Ама ова нејзиното ми личи на она народната-Подржете ми колилето да и се изнасмеам на копиљарката!!!!!Отиииии мене на нерви ми одеше она нивно свирење со колите ко на свадба кога шетаа низ Скопје и трубеа, ама таа тогаш не прашуваше дали некој во тоа работи, спие, гледа болен. Тогаш се можеше да се галами сега не може а???? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
. prvo hamdi mu udril avtogol kako so sam izjavil koga branko imal plan da go rushi ljubco od vlast i neuspeal oti handi igrase svoja igra vo manchavtot na brane potoa dojde vojna i branko dojde na vlast da prodolzi so vladenje tn STATUS QUO i za toj avtogol go napika hamdi u prdekan . taka da na tvoe prasanje.. PO, PO TOA GO UPIKA OTKAKO JA UNISTI |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарим |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
niso
ja su enciklopedija za hamdi |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ako bilo megju 1 i 6 PM, ...zemi udri im edna privatna tuzba ,...zatoa shto te voznemiruvale so nivnata ''muzika'' . |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...samo edna poraka do eden del od...narodot:
Изменето од brza - 09.Април.2013 во 00:05 |
||
||
pillot
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brza bre dosta drapash ... bubrzi
|
||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
||
pillot
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
p.s narodni de
|
||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Петре М Андреевски има напишано:Племето наше е пиреј и не го ништи ни една војска...
Ова апсолутно не е позитивно зошто кога некој народ не е френетичен,ратоборен,лојален за да опстои толку време мора да е желен за секс. И така Македончето вековно беше подложено на жестоко сексање и тоа резултира со промена на генетскиот код па сега кога нема некој да го секса мора тоа меѓусебно да го прави за да ја смири големата желба која прерасна во манијакална потреба. |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што прави овој народ?
Кука! -А завчера месарите се испразнија-ни коски за кучиња не останаа. Сите на скара, ко да дошол судниот ден. И ни помалку и ни повеќе во неделата на големи велигденски пости. -Вчера училиштата празни. Само учителките на работа.Децата на продолжен викенд, кој по села, кој на вода, кој во Грција. |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...trpi i trae,..(a i shto da pravi , koga turcite se krivi( ako go izzememe branko!)
ИЗБРАНО РЕШЕНИЕ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА И ГТЦ ќе добие барокна фасада ...i gleda kako mu go pikaat u g'z ...na ''golo'', .. mislam ,...bez lubrikanti i naglo ! |
||
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се спрема за уште повисоки казни
наздравје
Изменето од емил - 04.Јуни.2013 во 15:16 |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вртоглави 3 милијарди денари должат Скопјани кон Водовод
На денешната прес-конференција, раководството на Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ соопштија дека вкупните долгови кон претпријатието достигнале 3.116.315.566 денари. Износот на ненаплатени редовни побарувања од домаќинствата достигнал 552.827.395 денари, а на тужените побарувања 1.153.386.165,50. Од стопанството имаат редовни побарувања од 301.496.254 денари, а тужени во износ од 213.162.398 денари Сепак како што изјави директорот на Водовод, Стојан Србиновски, поскапување на водата нема да има. -Оние кои имаат заостанат долг, може да го платат на рати, со претходно потпишување соодветен договор, земајќи го во предвид висината на долгот. Досегашното искуство покажува дека договорите за отплата на заостанатите долгови на рати во глобала се почитуваат. Непочитувачите по доставена опомена се доставуваат за наплата кај овластени извршители, информира Србиноски. Ма и ова мора да е некоја лага... ќе да е и ова дел од бојкотот, а не обична без парица, каде народот неможе да плати ни за водата, која е една од најмалите давачки во месецот. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 6465666768 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |