|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 232233234235236 240> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ало, дали е тоа радио Кавадарци? |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три жени си ги фалат мажите. – Леле оној мојот, физички работник е, полн со енергија, кога ќе ме грабне, а бе три дена неможам да одам. – Еее, а оној мојот прав поет е, романтична душичка, тивка музика, свеќи, вино, нежност, а бре што да ви кажувам убавини. – А оној мојот политичар е, ќе ме седне на кревет и цела вечер ми зборува колку убаво ќе ми биде.
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си отишла една госпоѓа на пазар да се прошета и да купи нешто. Сакала да купи јајца и го прашала продавачот:
- Колку Ви се јајцата? – 350 денари. – Ууу многу скапо, што е тоа, може пониско? – Може, ако клекнам. |
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си оди мажот дома и и вели на жена му:
-Зошто си гола? А таа му одговорила: -Па така, се релаксирам. -Аха, ти мораш да имаш скриено некој тука. И почнал да бара. Барал и барал и најпосле го отворил гардеробот и гледа човек. -Кој си ти бе? – го прашал. -Борче. Мажот го скапал од ќотек.Тоа се повторило и вториот и третиот ден. Четвртиот ден влегува мажот и повторно ја гледа жена му гола и намуртена. Го отвара гардеробот, гледа голем и намуртен билдер и вели: -Еј абе кај е Борче? |
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Си оди дома некое девојче , и го гледа татко си како и го става на слугинката од назад.
Веднаш девојчето отишло кај мајка си и и кажало што се случило дента , откако мајка и ја исчушала и рекла на керката : -Вечерва кога ке дојдат сите гости на вечера ти ке кажеш што направи татко ти денеска! -Се собрале вечерта сите фамилијарно и девојчето рекло : -Знаете ли вие што се случи денеска кај нас дома? -Сите ја гледаат и ја прашале во еден збор , што? -Денеска тате и го стави на слугинката од назад она ,она … како се вика мамо она тебе поштарот што ти го стави во устата? |
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секретарката уплашено го прашува шефот:
- Што, да не ми давате отказ? - Не, зошто така мислиш? - Па тогаш зошто сте го извадиле троседот од канцеларијата? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува шефот во работилница и го прашува вработениот.
- Колку столови направи денес? - Два. - Само два!? Јас до сега ќе направев десет. - Па нормално шефе, вие сте столар, а јас дипломиран економист. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат градска и селска мајка. Селската: Ти со што го храниш твоето дете? Градската: Па јас го хранам со чоколино, медолино... А ти со што го храниш? Селската: Па јас го хранам со гравчолино, манџолино... |
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди по пат еден човек и најдува едно шише
- Тоа сигурно е волшебно шише. Има дух во него. Сега треба да го протријам… Го тријал еден саат, два и ништо. - Нема ништо внатре, ќе го фрлам. Таман го фрлил, чул глас од шишето: - Извади тапата бе, тапак… |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Рамче во Африка, сретнал црнец и го прашал:
- Зарем вие сите сте вака црни? Африканецот: - Да. Рамче: - Па тогаш какви се ромите кај вас? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...po nabavna...vika!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Флазат двујца пијани фоф јавна кашча и викаа:
- Искаме да пробаме секс сос педер! Одговорние тамо им рекол: - Извинете ама тука немаме геј жиголо! И едено од них рекол: - Ее, 1000 евра даваме и да неможем да најдеме педер… И шефо ка ги чул им рекол: - Еми за 1000 евра јас че ви дам… Вторие пијан: - Виде ле бе, педере има, ние пари немаме! |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Внеси реплика | страница <1 232233234235236 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |