|
Џентлмените - загрозен вид? |
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Џентлмен е човек кој може да опише жена без да се служи со рацете и да испушта загрозени звуци
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
biser e deckovo
|
|||
vivi
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
џентлмен е маж кој знае да процени кој број ти е градникот гледајќи те во очи
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa ne e gentleman nego vrac pogagjach vo najmala ruka baba vangja gentlmen e toj so nema da ti kazit deka ti se mali ili svisnati Изменето од anakin - 10.Мај.2013 во 01:13 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
inaku da
gentlmen i dinosaurus imale ista sudbina.. izumrena vrsta |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
-za gentlemani potrebni se dami,
..ama i tie se,izgleda,....izumren vid.
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ima i dama i gentlmen vo romano prohujalo s vihorom
i vo nekoi ruski knigi pisani pred lenin |
|||
|
|||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
тоа не е џентлмен, тоа е тажно човече кое страда од комплекс „мало и свиснато“ |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
. ako e taka kako so kazujes, ( iako mi e cudna logikata) so e ondak koj sto kje ti kazit direkt |
|||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Директор Туку од мое искуство... има по некој преживеан примерок од сортата. Ама сепак, да им чуваме место во музеите. Покрај диносаурусите. |
|||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
види сега, она погоре за градникот и очите беше во преносна смисла - дека џентлмен ја третира жената со почит. Почит не е некажување дали и се цицките по твој вкус. Џентлмен си и кон бабите, ако си. е сега, јасно ми е дека ова за тебе нема логика оти темава е ставена во интима, љубов и така натаму. Од тој аспект, можеш да ми контрираш, затоа што испаѓа дека сум офтопик. Изменето од ПодВодно - 11.Мај.2013 во 00:31 |
|||
malaka
Група Регистриран: 22.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja sum gentlamen
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |