IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 195196197198199 229>
Автор
Порака
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2013 во 11:50
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

ама болница или улица јок.... јбг.. приоритети...

повише пари се потрошени на улици, болници и медицински апарати него за други работи ...
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2013 во 21:00
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

повише пари се потрошени на улици, болници и медицински апарати него за други работи ...

Ај па и ти престани да лупаш ко празна канта по скали... или почни да размислуваш т.е вклучи го тоа умот (ако го имаш) или престани да се бламираш... секој твој пост од што е преполн со глупости нели гледаш дека е дочекан со потсмев... теле да беше ќе научеше досега... пола милијарда е потрошено на разно разни тракатанци и глупости, а ти уште се палиш ко тинејџерка на Џастин Бибер (уствари може и да се палиш на него, откај те знам)..... ај жити се опрај се малце, или тоа белосветските ептен ти го испрале умот, па не ни можеш да го вклучиш веќе....

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2013 во 22:45
газење од смеење.. теле да беше ќе научеше досега...аплауз...смеење
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
tukuuu:

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2013 во 22:47

Ај па и ти престани да лупаш ко празна канта по скали... или почни да размислуваш т.е вклучи го тоа умот (ако го имаш) или престани да се бламираш... секој твој пост од што е преполн со глупости нели гледаш дека е дочекан со потсмев... теле да беше ќе научеше досега... пола милијарда е потрошено на разно разни тракатанци и глупости, а ти уште се палиш ко тинејџерка на Џастин Бибер (уствари може и да се палиш на него, откај те знам)..... ај жити се опрај се малце, или тоа белосветските ептен ти го испрале умот, па не ни можеш да го вклучиш веќе....

58:4 во општини

120 000 разлика на советнички листи,
150 000 на градоначалнички,

бреееј што народ со испран ум ...
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2013 во 23:01

мене воопшто ми смета тоа што поддржуваш или пцуеш некоја партија, мене ми смета тоа што во 80% од времето со сила се правиш глуп, а со тоа и нас не правиш будали...

и не ми одговори на прашањето патем, поинтересно ти е да се пукаш на празно со брза на пример...
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2013 во 23:01
-ajde be ne seri postojano edno te isto...Dosado edna! смеење !

...shtom centar go izgubija , kako  pola makedonija  da ja izgubile,

....i od toa se gleda  kolku im se po kjeif lopovite drpmneovski.

...opshtinata vo kohja shto e izvedena operacijata 
-"kradi ama i gradi"!

...a toa deka narodot taka reshil,...zimi  da ne kazam shto....

...negovoto reshenie e iznudeno,...na ovoj ili na onoj nachin ,

... a ne deka taka toj navistina reshil !
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 00:01
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

мене воопшто ми смета тоа што поддржуваш или пцуеш некоја партија, мене ми смета тоа што во 80% од времето со сила се правиш глуп, а со тоа и нас не правиш будали...

и не ми одговори на прашањето патем, поинтересно ти е да се пукаш на празно со брза на пример...

познато е дека за комуњарите сите останати кои не мислат како нив се глупи, така да вози мајсторе ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 01:03

58:4 во општини

120 000 разлика на советнички листи,
150 000 на градоначалнички,

бреееј што народ со испран ум ...

И 100 спрема 1 нека изгубат, ама сепак едно е многу битно.. мега проектот.. гордоста на твоето арамиско ве ме ро т.е ск2014 вреден пола милијарда евра, рикна и тоа баш таму кај што го шлапосаа.. а богами општина центар е вредна колку 10-15 помали општини.... а за тие разлики што ми ги презентираш, се надевам ќе ги презентираш пак во скоро време, кога ќе почнат да излегуваат реалните бројки за проектот и тоа кој колку стрпал во џеб од "парите на македонскиот народ", па дури тогаш ќе видиме до каде ќе стигнат твоите презентирани бројки... и самите знаете дека оганот под нозете почна да гори, и дека нови дечки ќе се појават на сцената кои ќе ви ги здрват клоците квалитетно... но едно се прашувам, каде ли ќе бидеш ти тогаш со твоите интерактивни "свирки" кон твојот возљубен? Само немој да се сокриеш тогаш како стаорец во канализација...

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 01:57

Originally posted by zabegan zabegan напиша:

познато е дека за комуњарите сите останати кои не мислат како нив се глупи, така да вози мајсторе ...
па не сум јас тој што 500 поста по ред избегнува многу едноставно прашање и збори за комуњари, кои не се ни од далеку поврзани со дискусијата која била поставена...
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
d4 b3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

не можам да си дозволам неактуеленпотпис

Регистриран: 19.Јуни.2010
Поени: 4384
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај d4 b3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 10:45
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=4801A6C4353019429780FAFAC291E6A4

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/F178D6FD0D1CD94DAEE53019A6BA4E35.jpg

Ова Мицов ли е?

или ми требат наочари?
Кон врв
DameMak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Поени: 617
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DameMak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 15:14
ОДАМНА ПОЗНАТА ПСИХОЛОШКА СОСТОЈБА: Благ лимон.
Ситуацијата ти е катастрофа, ама ќе си најдеш утеха и ќе те одржува во живот.

Инаку таа психолошка состојба се смета како многу корисна состојба и јас сметам дека е добро што комуњарите имаат една оддишка на својата мака.
Свесни се дека ќе дремат во опозиција уште неколку изборни циклуси, ама па нема заради тоа душа да му предадат на Грујо.

Добро е што победија во Центар. И за нас другите граѓани кои во поголем број гласавме за ВМРО. Зошто?

ВМРО нема да седи на ловорики после 58:4 победата токму заради Центар. Ќе мора да работат ко луди и да си ги исполнуваат ветувањата, се од страв да не им се случи некој друг Центар.

Изменето од DameMak - 25.Април.2013 во 15:16
Illegitimi Non Carborundum
Кон врв
DameMak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Поени: 617
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DameMak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 15:31
Грујо веднаш да ги набрка Гебелс-советниците од Германија и САД
Од Мимоза Ристова
Прочитано: 11612
23.04.2013

ИЗВАДОК:
„...
Јас да им бев консултант и да млатев онакви силни консултантско-перачки народни милиони, јас ќе им направев никој од комуњариве, невладинине активистишта, соросоидине и оние репортериштана што беа насадени како загари пред изборните места, да ја провали измамата наречена Пустец.
...

Интересно е што Мимоза и муж и' му се понудиле да му бидат советници на Грујо во 2009, (од таму толку жолчен јад за млатачите на консултатнтски народни милиони) ама тој ладно ги откачил. Незнам зошто, ама ваљда заради тоа што Мимоза е дете на тежок комуњар, а муж и' кој тогаш се врати од Швајцарија му бил долгогодишен колега на татко и' - најверојатно исто така е тежок комуњар.

Мене ова ми е многу интересна колумна за Центар и Гебелс и обидот на ВМРО да направат некоја дубара, ама поинтересно е дека покажува дека Гебелс може вода да им носи на нашиве комуњари и соросоиди. Бољи идеи имаат, само да се дограбат уште еднаш до власт.

Изменето од DameMak - 25.Април.2013 во 15:36
Illegitimi Non Carborundum
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 16:34
Originally posted by DameMak DameMak напиша:

ОДАМНА ПОЗНАТА ПСИХОЛОШКА СОСТОЈБА: Благ лимон.
Ситуацијата ти е катастрофа, ама ќе си најдеш утеха и ќе те одржува во живот.

Инаку таа психолошка состојба се смета како многу корисна состојба и јас сметам дека е добро што комуњарите имаат една оддишка на својата мака.
Свесни се дека ќе дремат во опозиција уште неколку изборни циклуси, ама па нема заради тоа душа да му предадат на Грујо.

Добро е што победија во Центар. И за нас другите граѓани кои во поголем број гласавме за ВМРО. Зошто?

ВМРО нема да седи на ловорики после 58:4 победата токму заради Центар. Ќе мора да работат ко луди и да си ги исполнуваат ветувањата, се од страв да не им се случи некој друг Центар.

Не живеј во заблуда дека оваа влада ќе направи нешто квалитетно после поразот во Центар или нивната победа... Сепак кај нив е власта, и дали бил или не бил Центар сега им е веќе сеедно.. Дај почни да ги согледуваш реално работите, дека вината повеќе не е кај опозицијата заради состојбата во која се наоѓа државата... А тоа дека нивниот мегаломански проект беше прегазен баш во Центар е доказ дека народот е тој што те бира, тој што те симнува од власт.... Џабе ти е да ја имаш сета поддршка од останатите општини кога таму кај што треба си ја снемал.. нема тука ситуации благ лимон... причините за поразот на опозицијата се многу, но како и да е, факт е дека власта постепено почнува да ја губи контролата во големите општини.. Доказ повеќе ти е општина Ѓорче Петров, каде Сокол извади задник едвај (претходните 2 циклуса газеше убедливо), ниту Карпош не успеаја да го променат, Центар го загубија, Куманово не успеаја, Струмица покрај сите притисоци пак кикснаа.. Велес го имаа изгубено, но вториот круг проработе кујната, исто како Берово и Богданци... Факт е дека, во државата нешто не штима како што треба и дека многу работи се движат во крајно паѓачка линија... Параболата го надмина зенитот и полека оди надоле.. Порано или подоцна ќе почнат работите да се менуваат, но ударот после параболата ќе биде застрашувачки по ве ме ро то, бидејќи забрзувањето е се поголемо... Демагогиите од типот на благ лимон, или дека владата ќе запне да опраи нешто воопшто не држат вода.. нивните капацитети се тие.. деструктивноста им е приоритет... прашање е на време..

И уште ова.. НЕ, НЕ САКАМ ДА СЕ ВРАТИ СДСМ (искрено нема шанси) НА ВЛАСТ... САКАМ НОВИ ДЕЧКИ ДА ГО ПРЕВЗЕМАТ КОРМИЛОТО НА ОПОЗИЦИЈАТА, А ВЕЌЕ ПОЧНАА ДА ИСПЛИВУВААТ ...

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 19:29

И уште ова.. НЕ, НЕ САКАМ ДА СЕ ВРАТИ СДСМ (искрено нема шанси) НА ВЛАСТ... САКАМ НОВИ ДЕЧКИ ДА ГО ПРЕВЗЕМАТ КОРМИЛОТО НА ОПОЗИЦИЈАТА, А ВЕЌЕ ПОЧНАА ДА ИСПЛИВУВААТ ...

повеќе е дека нема шанси од што не сакаш, 
туку ај наброј само еден од новите кој што испливува... па да се газење од смеењегазење од смеење...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 195196197198199 229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.