|
Што читате моментално |
Внеси реплика | страница <1 149150151152153 163> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неподнослива леснотија на постоењето-Кундера
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќерката на чуварот на спомените-Ким Едвардс
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Читам....Љубовта не е за мене -Федерика Боско поклон од Матица и следна ќе ми биде.... Писмото на госпоѓа Вилма |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хари Потер - Раулинг
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Ја ставив на биро...И можеби месецов ќе ја прочитам.
Од Катицана Ќулавкова (ковер во C_union italic):"Кoгда у нас горело под ногами" |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...uuuffff,,, ja zaboraviv na klavir,,,pa i zgora ,,,zaboraiv sho kniga beshe,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мост преку вечноста-Ричард Бах
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja citav Najubavata zena vo gradot od Bukovski, ic ne mi se bendisa
sega ja citam Italijanska avantura ama i taa mnogu ne vetuva
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојката од хартија-Гијом Мисо
|
|
|
камелеон
Сениор девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовен живот_ Зерија Шалев
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=sEj3Ife6rqU
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ovaa od Bukovski ne sum ja citala i ne ja znam |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш доаѓа среќа-Винка Саздова
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сирена-Триција Рејбрн
|
|
|
Miss.Independent
Нов член Регистриран: 26.Јуни.2013 Локација: In my Dreamland Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Големиот Гетсби
|
|
Внеси реплика | страница <1 149150151152153 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |