|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 279280281282283 295> |
Автор | ||||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па Буаргин си ти, мора да си експерт. Знаеш како се менува историјата! |
||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=4793817DF694854686D95BC34BB14C65
„Некој заборава дека се' уште има 6.700 живи борци од војната која Македонија ја дочека со стоилјадна армија, односно дека секое семејство во Македонија дало по еден борец“, вели Трајко Стаматовски, претседател на Градскиот одбор на СБМ. Абе дедо Трайче, оти со 100 000 армия не ги ослободивте евреите. Оти не го спречивте окупаторот? |
||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Звоне телефонот у канцеларијата на Премиерот на Македонија:
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
здивнете малку..Zeksi бил на одмор...или користи два дена слободно?..или викенд?. не е важно,важно е што се сложува со БЦ во едно.НЕ за влез во ЕУ!. |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не рачунајте политичарите да ви ја завршат работата . Они имат само две раце . Со едната крадат , со другата си бркат во носот !
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ehe...eee,ushte od koga jas sum gi izbroil ovcite vo makedonija !
...ma kakvi 30,...ima pechatna greshka tamu, ...vo zemjava ima neshto povekje od 110 ovci,...na km ²! ~25 000 km² x ~110 = ~2 750 000 ! ...ni edna australija nema tolku ! ...i ,...im se izvinuvam na site magarinja , konji , svinji, kokoshki , guski ,...kozi...shto gi trpam pod ...ovci ! |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Грешна ти е калкулацијата! 2100000/27000=78. Единствено ако не ги ставаш во равенката и извезните овци во Австралија, Канада.... , ако ништо барем оние кои копнеат по МКД. Голема неправда правиш кон другите домашни животни! |
||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... samo ja potvrdi mojata kalkulacija....78 + 30 = 108! ...edino shto ti si gi izbroil samo dvonoznite , a jas vkupnata brojka,...so se chetirinoznite, ... ovci dabome! ....ama , kako shto rekov , ne se site ovci , ...vrie i od brojni ...konji, goveda, svinji ,,guski i od dvata pola! ...inache -"Macedonia has a total area of 25,713 km2 (9,928 sq mi)"
|
||||
||||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Има и (барем две) бели мечки...
|
||||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
се прашувам како не му скурчи на Бранко од порази ?
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што направи бе Брза? Сега од народот не ти се гледаат овците...
Изменето од Анастеа - 03.Мај.2013 во 00:33 |
||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...shto reche,...ma?
|
||||
||||
Внеси реплика | страница <1 279280281282283 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |