|
Јавни запросувања |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I toj za grev se posramoti, i taa za grev ko od ogan izbega
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку избрзал со предлогот, ништо страшно
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeee ako gledash taka na nekoi im treba cel zivot dodeka da kazat ''I DO''
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе па и ти..
Ја па на пример не ни сакам да кажам Ај ду...сакам нешто оригинално Ама не е ни интересно по еден месец да и клекнеш на некоја
|
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako na pr??? read my lips!!! i proshepoti neshto heheh
ne sakam ni jas da zaprosam nekoja... rano mi e.... |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде бе...ќе викаш рано ми е и на 35
А јас...па не знам, може да истропам нешто...ништо чудно...само нема кандидати за да ме запросат....ќе си останам стара мома
|
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam vreme do 35... mozi i dete kje imam do togash hehehehe od surogat majka
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некако ми е кич... |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што фазла да се додаде на оваа тема...потполно се согласувам со коментарот на LiDivio За тој чин се потребни само 2, нема никаква потреба од публика, камери и сл. реквизити. Но за оние кои што сакаат вакви запросувања еве неколку идеи. 25 предлози Изменето од Schatzii7 - 07.Мај.2012 во 16:51 |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дис видео из прајват
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene e golema glupost ova...a i spored moite kriteriumi ne e nesto posebno...osven sto site zjapaa vo nego, koj kako pomine po ulica ... A da ne plati na mvr deckovo za benzin? Ama treba da e srekjna taa...retko koj maz bi napravil nesto spektakularno za zenata sto demek ja ljubi... |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Времето кажува дали заслужува, а ако не му се чека лесно ќе се избламира у јавност
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |