![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 235236237238239 277> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E ova se vika...Glasanjeto e tajno....
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Овој сигурно за на карневал се спремал
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() хахахахха фацичето на тоа птиче во средината |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Дечко и се обраќа на некоја девојка:
„Извини девојче татко ти да не е терорист?“ „Ееееј дечко ти ја знам форава, нешто демек сум ко бомба а?“ „Не, грда си ко талибанец“ |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Добил Хасо близнаци, ги носи дома, а комшијата го прашува:
- Двојајчани или еднојајчани? - Овој е двојајчан, а ова е девојче. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eHv_gvowFec
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Трпе решава да биде автомеханичар, но неговата мајка била принципиелна жена, па го натерала да биде доктор, сметајќи дека оваа работа не е престижна. Така тој станал гинеколог. По смртта на мајка му, Трпе се откажува од работата како доктор и започнува да работи како автомеханичар кај некој пријател. По некое време за тоа дознава неговиот вујко, и оди кај работодавачот и го запрашува: |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
http://www.fama.mk/sport/kategorii/fudbal/8153-ovaa-maska-ke-ja-nosat
Колку повеќе луѓе се информираат, толку полесно ќе го спасиме овој вид од изумирање!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
https://www.youtube.com/watch?v=Mqp20iAhsM0
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Си дошол мажот дома и гледа дека жена му не му направила ништо за јадење.. и и рекол " Ај сеа ти ќе јадиш ќотек.. а јас шо ќе јадам?"
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
„Еве баш идам сеа со една покварена, и нешо глеам по муабетиве нешо кревет, нешо секс, нешо ми врти ваму таму… а бе не пијам ја нафта бе. Знаеш шо и праам? Четири месеца ја шетам, ја частам, и не ја пипам. Маста и ја извадив!
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 235236237238239 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |