|
Локални избори 2013 |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Март.2013 во 13:18 |
Ајде нешто онака општо, за овие локални избори. Еве мене денес ми се бендиса постапката на Андреј Петров. Фино, културно на својот противкандидат и ја однесе програмата да не зборува дека нема програма. Политички коректно.
(ВИДЕО) Андреј Петров влезе во штабот на Јагнула КуновскаФала богу и домакинката добро се снајде иако од почеток делуваше малку збунето |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па така треба, камо среќа сите комуњари така да се однесуваа, само да се провери програмата да не е истата за сите општини
а и оној зомбито од штабот на Андреј гледам дека не го земале со нив, сиромашкиот тој
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не може да е иста пошто не се штампа како вмровската...без пари за кандидатот,а со пари од...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се смеј Зекси-ковски. Работава е за плачење кога ќе видиш поделбите до што носат и кој се оди по она народната-Додека двајца се караат третиот користи!!! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so karpos nikogas ne vladeelo VMRO DPMNe
ama nikogas iako na proslite izbori stefce pobedil za vlakno znaci lugjeto od opstinata se taka nastoeni VECNO da se protiv VMRO, so e cudno ama vistinito, znaci vo opstinata nevladee drzavna kolektivna svest nego opstinska kolektivna svest. treba tocno da se analizira oti e toa taka i sto gi pravi lugjeto edinstveni vo makedonija koi ne menuvaat svoj izbor celi 20 godini. ova godina e drugacija.. taa opstinska svest e inficirana sega so dva virusa andrej i stefce, nasprotiv bakterijata jagnula kje bide veri inatresno i mozno e prv pat da VMRO osvoi karpos, ne deka se smenila opstinskata kolektivna svest nego, dva virusa si se dva virusa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На минатите избори во општина карпош ВМРО ДПМНЕ ни на сон не можеше да победи со тој „некандидат“. Многу гласачи гласаа за советот на ВМРО ДПМНЕ а против вд градоначалникот. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis so jagnula kje upali? ili i taa e nekandidat?
inaku i vo sovetot izgubija kako prethodnite 4 izbori Изменето од anakin - 13.Март.2013 во 15:46 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Факт е дека Карпош од секогаш бил сосема поинаку настроен. Тие од секогаш гласале за човек а не за опција.
Факт е дека сегашната власт работи во правец на уништување на тој бастион кој од секогаш бил анти вмро настроен. Рак рана на секои локални избори е Карпош за ВМРО. Мое мислење е дека ве ме ро то знае дека со Јагнула нема да постигне некој голем успех баш во Карпош но ете ја фрла во битка за да колку толку постави база за некои идни локални или парламентарни избори. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин,
на минатите локални Стевче тесно се протна а многу членови на ВМРО ДПМНЕ гласаа за него, меѓу кои и јас, дадов глас за човек а не за партија. Минатиот кандидат беше дојден од друга партија и идеологијата негова била секаква само не десничарска...дошол како советник од „Мила за Карпош“, потоа вмро народна и накрај ВМРО ДПМНЕ. Кога збориме за него сакам да го споменам неговото „необразование“. Повеќе не живеам во општина Карпош, но ако сеуште живеев ќе гласав за Јагнула, но и за нејзе немам убаво мислење, го паметам оној некултурен дуел со Бучко, сепак Бучко беше премиер а башка ми нема став за градоначалник. Од овие работи си ја променив адресата од кај моите родители, сегашната ми е во Центар и немам никаква дилема за кого да гласам. Ме мрзи повеќе да елаборирам Изменето од Pavaroti - 13.Март.2013 во 20:59 |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site kako vetuvaat...za koj i da glasas nema da zgresis
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bash i me zabole koj ke dobie,
...se dodeka ne pochnat glavi da pagjaat vo ovaa zemja ( i toa retrogradno), ...isti kurac ke bide za narodot ...koj i da mu ''dojde''!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе видиме -не е далеку денот кој ќе победи и каде ќе победи.Локалните ќе го трасираат патот на парламентарните. Ќе видиме дали медиумите помагаат или одмагаат со своето информирање
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лилјана Поповска незадоволна од медиумското покривање на нејзините кандидатиЕдна толку голема, важна, силна и влијателна партија како ДОМ... чие што огромно влијание на политичката сцена е и повеќе од очиглидно... навистина треба да добие многу повеќе медиумско внимание... Е што се има во политиката кај нас во Република Македонија...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знае ли некој да ми каже на кои пунктови или штабови и која партија дели зејтин,шеќер брашно...и дали бараат партиска книшка?. ..а за митинзите и ветувањата,што да Ви кажам,сите ветуваат и сите се длабоко потресени и загрижени за состојбата на народот и РМ па ги баталуваат приватните ангажмани и посветеноста на семејството и домот,само за да дадат свој неисцрпен придонес за општо добро. Браво...богами браво,сеуште имало луѓе на земјава. Само сакав да прашам,а спомна ли некој кандидат или партија како сите тие јаки и стратешки проекти ќе ги протнат низ оваа глобална економска криза?.Немој само за месец два откако ќе се наместат во фотељите да кажат дека ..."општо познато е дека светската економска криза има големо влијание и кај нас...така да планираните средства не се доволни и тешко да се исполнат ветувањата"".. Апел до сите..ВНИМАВАЈТЕ ШТО ГОВОРИТЕ И ВЕТУВАТЕ,МАКЕДОНИЈА Е ВО ДЛАБОКА КРИЗА...финтитесо БЦ и неговата фамилија е излитена.Виновникот е на повидок. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |