Испечати | Затвори го прозорот

Локални избори 2013

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Македонија и Свет
Име на форумот: Избори
Опис на форумот: Локални, парламентарни, претседателски...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26366
Датум на принтање: 24.Ноември.2024 во 01:19
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Локални избори 2013
Постирано од: mamamd
Наслов: Локални избори 2013
Датум на внесување: 12.Март.2013 во 13:18
Ајде нешто онака општо, за овие локални избори. Еве мене денес ми се бендиса постапката на Андреј Петров. Фино, културно на својот противкандидат и ја однесе програмата да не зборува дека нема програма. голема насмевка Политички коректно.

http://a1on.mk/wordpress/archives/116688" rel="nofollow - (ВИДЕО) Андреј Петров влезе во штабот на Јагнула Куновска

Фала богу и домакинката добро се снајде иако од почеток делуваше малку збунетоголема насмевка

Коментари:
Постирано од: Zeksi71
Датум на внесување: 12.Март.2013 во 13:27
па така треба, камо среќа сите комуњари така да се однесуваа, само да се провери програмата да не е истата за сите општини газење од смеењегазење од смеењегазење од смеење

а и оној зомбито од штабот на Андреј гледам дека не го земале со нив, сиромашкиот тој газење од смеењегазење од смеењегазење од смеење

-------------
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ

Постирано од: zagor
Датум на внесување: 12.Март.2013 во 13:32
не може да е иста пошто не се штампа како вмровската.газење од смеење..без пари за кандидатот,а со пари од...не кажувај никому  

-------------
...zagor e ziv,se drugo e laga.

Датум на внесување: 12.Март.2013 во 13:35
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

па така треба, камо среќа сите комуњари така да се однесуваа, само да се провери програмата да не е истата за сите општини газење од смеењегазење од смеењегазење од смеење

а и оној зомбито од штабот на Андреј гледам дека не го земале со нив, сиромашкиот тој газење од смеењегазење од смеењегазење од смеење

Не се смеј Зекси-ковски. Работава е за плачењеплачење кога ќе видиш поделбите до што носат и кој се оди по она народната-Додека двајца се караат третиот користи!!!
http://www.sky.mk/index.php/makedonija/11611-video-dehari-albanija-od-struga-do-kumanovo" rel="nofollow -

Постирано од: anakin
Датум на внесување: 12.Март.2013 во 13:49
so karpos nikogas ne vladeelo VMRO DPMNe
ama nikogas iako na proslite izbori stefce pobedil za vlakno
znaci lugjeto od opstinata se taka nastoeni VECNO da se protiv VMRO, so e cudno ama vistinito, znaci vo opstinata nevladee drzavna kolektivna svest nego opstinska kolektivna svest.
treba tocno da se analizira oti e toa taka i sto gi pravi lugjeto edinstveni vo makedonija koi ne menuvaat svoj izbor celi 20 godini.
ova godina e drugacija.. taa opstinska svest e inficirana sega so dva virusa andrej i stefce, nasprotiv bakterijata jagnula
kje bide veri inatresno i mozno e prv pat da VMRO osvoi karpos, ne deka se smenila opstinskata kolektivna svest nego, dva virusa si se dva virusa  

-------------
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Постирано од: Pavaroti
Датум на внесување: 13.Март.2013 во 11:02
Originally posted by anakin anakin напиша:

so karpos nikogas ne vladeelo VMRO DPMNe
ama nikogas iako na proslite izbori stefce pobedil za vlakno
znaci lugjeto od opstinata se taka nastoeni VECNO da se protiv VMRO, so e cudno ama vistinito, znaci vo opstinata nevladee drzavna kolektivna svest nego opstinska kolektivna svest.
treba tocno da se analizira oti e toa taka i sto gi pravi lugjeto edinstveni vo makedonija koi ne menuvaat svoj izbor celi 20 godini.
ova godina e drugacija.. taa opstinska svest e inficirana sega so dva virusa andrej i stefce, nasprotiv bakterijata jagnula
kje bide veri inatresno i mozno e prv pat da VMRO osvoi karpos, ne deka se smenila opstinskata kolektivna svest nego, dva virusa si se dva virusa  

На минатите избори во општина карпош ВМРО ДПМНЕ ни на сон не можеше да победи со тој „некандидат“. Многу гласачи гласаа за советот на ВМРО ДПМНЕ а против вд градоначалникот.

Датум на внесување: 13.Март.2013 во 15:45
mislis so jagnula kje upali? ili i taa e nekandidat?

inaku i vo sovetot izgubija kako prethodnite 4 izbori

-------------
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Постирано од: NRGMKD
Датум на внесување: 13.Март.2013 во 17:27
Факт е дека Карпош од секогаш бил сосема поинаку настроен. Тие од секогаш гласале за човек а не за опција.
Факт е дека сегашната власт работи во правец на уништување на тој бастион кој од секогаш бил анти вмро настроен. Рак рана на секои локални избори е Карпош за ВМРО.
Мое мислење е дека ве ме ро то знае дека со Јагнула нема да постигне некој голем успех баш во Карпош но ете ја фрла во битка за да колку толку постави база за некои идни локални или парламентарни избори.

-------------
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.

Датум на внесување: 13.Март.2013 во 20:58
Анакин,
на минатите локални Стевче тесно се протна а многу членови на ВМРО ДПМНЕ гласаа за него, меѓу кои и јас, дадов глас за човек а не за партија. Минатиот кандидат беше дојден од друга партија и идеологијата негова била секаква само не десничарска...дошол како советник од „Мила за Карпош“, потоа вмро народна и накрај ВМРО ДПМНЕ. Кога збориме за него сакам да го споменам неговото „необразование“.
Повеќе не живеам во општина Карпош, но ако сеуште живеев ќе гласав за Јагнула, но и за нејзе немам убаво мислење, го паметам оној некултурен дуел со Бучко, сепак Бучко беше премиер а башка ми нема став за градоначалник. Од овие работи си ја променив адресата од кај моите родители, сегашната ми е во Центар и немам никаква дилема за кого да гласам.

Ме мрзи повеќе да елаборирам

Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 15.Март.2013 во 00:07
Site kako vetuvaat...za koj i da glasas nema da zgresis плазење

Постирано од: brza
Датум на внесување: 15.Март.2013 во 00:32
...bash i me zabole koj ke dobie,
...se dodeka ne pochnat glavi da pagjaat vo ovaa zemja ( i toa retrogradno),

...isti kurac ke bide za narodot ...koj i da mu ''dojde''!

-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein

Датум на внесување: 15.Март.2013 во 18:37
Ќе видиме -не е далеку денот кој ќе победи и каде ќе победи.Локалните ќе го трасираат патот на парламентарните. Ќе видиме дали медиумите помагаат или одмагаат со своето информирањеголема насмевка
http://www.time.mk/read/4117b20e7b/a4097c5137/index.html" rel="nofollow - СРД: Сител предничи во пристрасно известување за ...
http://www.time.mk/read/4117b20e7b/5fcf1c6281/index.html" rel="nofollow - СРД: 24 Вести најобјективно известува за ...

Постирано од: којсумјас
Датум на внесување: 17.Март.2013 во 09:59

http://www.press24.mk/story/makedonija/lokalni-izbori-2013/liljana-popovska-nezadovolna-od-mediumskoto-pokrivanje-na-nejzi" rel="nofollow - Лилјана Поповска незадоволна од медиумското покривање на нејзините кандидати

Една толку голема, важна, силна и влијателна партија како ДОМ...
чие што огромно влијание на политичката сцена е и повеќе од очиглидно...
навистина треба да добие многу повеќе медиумско внимание...изненадување

Е што се има во политиката кај нас во Република Македонија...збунетост

Датум на внесување: 19.Март.2013 во 12:19

знае ли некој да ми каже на кои пунктови или штабови и која партија дели зејтин,шеќер брашно...и дали бараат партиска книшка?.

..а за митинзите и ветувањата,што да Ви кажам,сите ветуваат и сите се длабоко потресени и загрижени за состојбата на народот и РМ па ги баталуваат приватните ангажмани и посветеноста на семејството и домот,само за да дадат свој неисцрпен придонес за општо добро.

Браво...богами браво,сеуште имало луѓе на земјава.

Само сакав да прашам,а спомна ли некој кандидат или партија како сите тие јаки и стратешки проекти ќе ги протнат низ оваа глобална економска криза?.Немој само за месец два откако ќе се наместат во фотељите да кажат дека ..."општо познато е дека светската економска криза има големо влијание и кај нас...така да планираните средства не се доволни и тешко да се исполнат ветувањата""..

Апел до сите..ВНИМАВАЈТЕ ШТО ГОВОРИТЕ И ВЕТУВАТЕ,МАКЕДОНИЈА Е ВО ДЛАБОКА КРИЗА...финтитесо БЦ и неговата фамилија е излитена.Виновникот е на повидок.

-------------

Постирано од: Gorazd777
Датум на внесување: 19.Март.2013 во 16:53

Во склоп на Економската КРИЗА,Невладините организации,посебно МОСТ и како тоа шуруваат со власта,во однос на ПАРИТЕ.

Покрај нереалните ВЕТУВАЊА-Програми,пример како за Прилеп и правењето на ГРОБНИЦА,сред Прилеп(ПИРАМИДА-Како симбол на здгробен живот од стар Египет,а исто го користат и МАСОНИТЕ),Марјан наголемо за изборните активности ги користи Локалните Јавни претпријатија и нивните ресурси.

За да не биде на очи видлива работата,(пошто НЕГОВИОТ БРАТУЧЕД Е ДИРЕКТОР НА Комунална хигиена),се користат Возилата на ВОДОВОД и КАНАЛИЗАЦИЈА,Прилеп, и тоа и во работно време(ШТО РАБОТАТ ТИЕ ВРАБОТЕНИ И ОД КОГО ЗЕМААТ ПЛАТА),за разносување,ПОДГОТВУВАЊЕ на рекламен Материјал,во исто така нелегални печатници,кои не се регистрирани како фирми-демек се со власта, И никој не реагира за тоа тие си се шетаат комотно за таква цел,а Во близина на таа печатница живее и директорот,на Мост ,за Прилеп.

Лудилото за ТРОШЕЊЕ НА НАШИТЕ ПАРИ Е ИСКЛУЧИВО ЗА НИВНА КОРИСТ И НИШТО ПОВЕЌЕ,Полтроните кои се вработени не одговараат никаде, а оние поситните немаат ни мозок за размислување.

-------------
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА

Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Март.2013 во 05:50

http://www.dw.de/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82-%D1%81%D0%BE-%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B8-%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D1%87%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8/a-16692159" rel="nofollow - Изборен десант со авионски и етно-чартери

Македонското етничко групирање за изборите во Кичево и Струга и „увозот“ на албанска дијаспора за гласање, може да предизвика големи штети во меѓуетничките односи, сметаат политичари и аналитичари

-------------

Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 26.Март.2013 во 13:36

Добро бе, обично се испотепувавте пред и после избори.
Сега три дена да нема ниеден коментар?
не знам

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.

Датум на внесување: 26.Март.2013 во 14:13
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

не знам

тука сум јас, ама не коментирам ништо, само читам, се плашам некој од опозиционериве да не ме навреди а за казна пак мене банана...

боље вака ќе си седам од страна...

-------------

Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 26.Март.2013 во 14:18

Ооо па ти си почнал и да римуваш. голема насмевка

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.

Датум на внесување: 26.Март.2013 во 14:40

Ооо па ти си почнал и да римуваш. голема насмевка

Конкуренцијата ни е премногу болна...мораме да сочуствуваме со нив...да не ни дојде некоја озбилна конкуренција

Датум на внесување: 26.Март.2013 во 23:15

не знам

...остај,не можеме да се помириме со победата.забава

Неверојатна победа..во последен момент.голема насмевка

..и сега како понатаму?.збунетост

-------------

Датум на внесување: 27.Март.2013 во 01:50
Сега ќе чекаме да ги видиме делата... Кичево, Струга и остали не ги броиме тие се веќе припоени или ако сакаш кажи отцепени од МК... сега почнува сеирот.. опозиција во државата исто како да нема, власта е апсолутна, дежурни кривци веќе нема.. и како што кажа загор... и сега како понатаму?

-------------
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.

Датум на внесување: 27.Март.2013 во 02:22
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Сега ќе чекаме да ги видиме делата... Кичево, Струга и остали не ги броиме тие се веќе припоени или ако сакаш кажи отцепени од МК... сега почнува сеирот.. опозиција во државата исто како да нема, власта е апсолутна, дежурни кривци веќе нема.. и како што кажа загор... и сега како понатаму?

исто како и до сега, по некое кружно текче, паркче, црквиче, по некоја нова фабрика ќе никне низ државата со по 200 - 300 вработени, полека, споро ама сигурно...

ете така...

-------------

Датум на внесување: 27.Март.2013 во 11:12
Лебати за ова предавство сме разговарале http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BC_%D0%B2%D0%BE_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0,_2004" rel="nofollow - http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BC_%D0%B2%D0%BE_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0,_2004

Датум на внесување: 27.Март.2013 во 13:18
Со среќа на победниците, за памет на поразенитеголема насмевка
Него ај некој попаметен да ми го објасни ова, оти мене најмногу ми мати памет победата на Дехари во Кичево. Зошто гласале оние донесени со чартер летовите (па ај да не се лутат другите-и оние од Пустецзбунетост)
http://www.slvesnik.com.mk/Issues/A8E1AE55BB163D43B3DC9067D963AD7E.pdf
Член3
Право да избира има секој државјанин на Република Македонија кој наполнил 18 години живот, има деловна
способност и е со постојано живеалиште во општината, односно градот Скопје каде што се вршат избори

Датум на внесување: 27.Март.2013 во 14:17

Малку контрадикторност и кај тебе mamamd,зборуваш за неправилност и за тоа ОСНОВНА,која никој не ја постави,а ваму честиташ за победа на АРАМИИ и УЗУРПАТОРИ,кои со КРЕДИТИ и НАРОДНИ ПАРИ ја купија власта,..но нема да осудувам туку посочувам на Менталитетот на народот,можеби и затоа ни се случуваат вакви работи.

Дигресија, Денес поминав покрај Тутунска Банка, Селаните и тутунарите,овде се редат субвенциите да си ги земат,ТИЕ ГЛАСАА за АРАМИИТЕ,со едната нога во Градот,а со другата и повеќе во СЕЛО,е па ако земаат СУБВЕНЦИИ ,која им ги дава ВЛАДАТА на РМ(со задолжување -КРЕДИТ),после КРЕДИТОТ нека си го враќаат ТИЕ,а не цел народ.

НА крај Подршка целосна за Жерновски,а посебно ЦЕНТАР, од некаде мора РЕВОЛУЦИЈАТА да тргне па дури и КУЛТУРНА,ајде ако овие се селско-земјоделска влада,на наредните избори,да се избориме НИЕ граѓаните КОИ НИ ГИ ЗЕДОА РАБОТНИТЕ МЕСТА;И НЕКА СЕ ОПРЕДЕЛАТ ШТО СЕ ИЛИ ЗА ВО ГРАД ИЛИ СЕ СЕЛАНИ;ПА НЕКА ТАМУ СИ ПЕЧАЛАТ.

Има мнопгу НЕПРАВИЛНОСТИ,затоа се ќе пропадне.

П.С.На пресните младотурци од селско-земјоделската партија,со апсолутна власт, можите не еден СТО-100 РЕФЕРЕНДУМИ да организирате и да не плачите повеќе како ДЕЧИЊА,овој или оној е крив,видовте како ги предадовте Кичевчани и Стружани,Гујо избега ко попарен,сега нека го спречи со ДЕЛА,тоа што го зборуваше за МАКЕДОНИЈА,ама чинам планот им се исполнува.

-------------
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА

Датум на внесување: 27.Март.2013 во 17:36

исто како и до сега, по некое кружно текче, паркче, црквиче, по некоја нова фабрика ќе никне низ државата со по 200 - 300 вработени, полека, споро ама сигурно...

ете така...

Ете ти таман услови да се вратиш во државата и да си најдеш работиче во некоја од тие нови фабрики со по 200-300 вработени.. Што викаш ти на тој предлог?

Туку имам едно друго прашање... Зошто толку се исплашени за Општина Центар? Водат крајно крвава битка, уште што не почнале со сила да полнат кутии (уште само тоа остана)... Толку ли е страшно што паѓа Општина Центар, а богами гледам Велес им е на колена, За Струмица исто прават се и сешто... Тоа веќе не е борба за народот и државата, тоа е чиста борба за власт.. Дали има нешто толку страшно што треба допрва да исплива на површина ако падне Центар, а богами до пола работата е завршена..

Има некој некаков одговор на тоа? 1500 гласа е разликата.. Во нормални услови премногу тешко достижна разлика...

-------------

Датум на внесување: 27.Март.2013 во 23:12
- ma , djabe mu e na zernovski, shtom ne izlegol ushte vo prviot krug,...sega garant ke izgubi,

...znaejki gi ovie hohshtaplerive za shto se se sposobvni za da  dobijat!

...setete se samo boris kako stana pretsedatel ,...iako zaostanuvashe zad prviot  ...duri nekolku desetici iljadi glasovi !
...a ovoj so samo 1300,...nema da imaat maka da go nadminat.

...samo , greota za centarci shto  ushte  4 godini ke gledaat kako im se rasfrlaat  parite na spomenichni i slichni Glupavosti ....

...samo i toa ne bi bilo tolku strashno , ako koshtaat kolku shto navistina koshtaat , a ne ...nekolku pati povekje od vistinskata cena .

...samo,...kad' si glup, ondak si...glup! смеење 

-------------

Датум на внесување: 28.Март.2013 во 01:06
...znachi, kakvi se istaknati Gluposti nema da chuesh od ovoj!

...vo 6 godini ima nakaj 190 000 000 sekundi,

...shto znachi deka ovoj sadel  drvce na sekoi pet-shest sekundi !?!?!....?!?!смеење

"http://oi27.tinypic.com/2urnv69.jpg"" rel="nofollow - View Raw Image " height="140" width="261">

...i posle nekoj ke kazuva deka ovoj narod znaeal shto i kako bira !

-------------

Датум на внесување: 28.Март.2013 во 11:06

.....не ти е точна математиката бидејќи не си ги зел предвид сите параметри.намигнување

Гледај,ако земеш 450000членови(по Zeksi),испаѓа дека секој садел на секои 30 дена по едно дрвце..што и не е невозможно.Така да држи изјавата на нашиот ....лидер.задоволство

-------------

Постирано од: Alekxandar
Датум на внесување: 28.Март.2013 во 11:16
Да почниме месечно да садиме по 2-3 дрвца можиме прашума да ја претвориме државата .
Тие шо живеат во згради убајна ,ке го отворат балкунот со залет се факаат за лијаните и до работа така ке стигаат.
Трошок за бензин,регистрација никаков....

Датум на внесување: 28.Март.2013 во 18:47
novo otkritie na Dr Anakin
.
vednas posle izborite sekoj pretsedatel na sekoja partija koja izgubila na izborite otkriva deka narodot e glup
.

-------------

Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 28.Март.2013 во 22:43
Originally posted by Alekxandar Alekxandar напиша:

Да почниме месечно да садиме по 2-3 дрвца можиме прашума да ја претвориме државата .
Тие шо живеат во згради убајна ,ке го отворат балкунот со залет се факаат за лијаните и до работа така ке стигаат.
Трошок за бензин,регистрација никаков....
абе на тарзан му е полесно од нас смеење

-------------
размисли пред да напишеш глупост

Постирано од: Pica pica
Датум на внесување: 28.Март.2013 во 22:47
koj pobedi?
nash*te ili vash*te?

Датум на внесување: 29.Март.2013 во 15:27

И пак ќе повторам, БЕДОТИЈА ДО БЕСКРАЈ НА ДУХОТ,немам дискусија за ова повеќе.

Конспрација,велиш,Нападот е најдобра одбрана, така правеле од Античка Грција ТИРАНИТЕ,така прави сега и овој ТИРАНИН што е на власт.Си ја знае тој Јадата и масата,како да манипулира со нив,се уште е далеку времето за мнозинство на граѓани,велам ГРАЃАНИ,а не селанчишта,кои ќе се освстат и ќе видат дека се вртат во круг,ист оној од времето на Турско.

-------------
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА

Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Март.2013 во 03:35
После покалните избори станаа јасни три работи :

1.ВМРО и Никола освен што се окупирали државниот врв веќе се тотален хегемон и на локално ниво . Дури и во најмалото селце се’ што ќе се случува  , ќе се случува со дозволата на ВМРО

2.Ако сите си мислевме дека СДСМ се наоѓаат во кома сме се лажели . Они одамна се мртви .Нема спас за оваа партија додека Бранко ја води .Они се на дното  , а интересното е што можат да се изрезилат уште повеќе ако не соберат доволно проценти да влезат во следниот парламент 

3. Мислам дека нема потреба да се говори повеќе за Велика Албанија . Тоа што се случи во Кичево е повеќе од срамно 

едноставно после локалните секој си зема тоа што му требаше . Црешката на тортата ќе бидат изборите во лето кога интригата ќе биде со колку ВМРО ќе победи СДСМ .

-------------

Датум на внесување: 01.Април.2013 во 14:42
Се најдовме на муабетот.
Граѓани на Републиката не можат да постигнат брзо богатење.
Колку да си успешен во водењето на својот бизнис треба време бидејки секој бизнис освен приход има и расход.
За разлика оние кои се впуштија во политиката,посредно или непосредно, брзо се збогатија зошто таму не постои расход, се е кар.
Затоа има новинари,судии,адвокати,доктори... кои лесно се богатат бидејки откриваат поврзаност на криминалот со одредена група па за да ги стишат оставаат и они да грицнат од колачот.
После долго време дел од нив стануваат зависници од шекер.

Постирано од: DameMak
Датум на внесување: 02.Април.2013 во 09:26

Се најдовме на муабетот.
После долго време дел од нив стануваат зависници од шекер.

К к к каков шеќер? Кафеав?
Или бел и плус во прав

-------------
Illegitimi Non Carborundum

Датум на внесување: 02.Април.2013 во 12:02

-ajde  be begaj tamu, .....pufesh eden  drpme-ovski !!Click for a larger view
...shto me boli mene za privatniot zivot na nekoj ,kojshto ne go izbral narodot da bide toa shto bil !
.,..a i tebe shto k*r te boli kolku i so kakvi zeni  si imal nekoj rabota , se dodeka toa nema nikakvo opshto  vlijanite vtrz lugjeto ?!
-..a, za ova :
"Дополнително, со оглед на тоа дека ги презирам политичарите кои се збогатиле на грб на народот,......"

..ochigledno si  zakuravena drpmene-ovca,...koja shto za  drugi go misli ona shto bash za niv vazi .
......a toa e ,...deka   apsolutno nema  poshten vmrovec,...a koj shto  nekogash se dochepal do bilo kakva vlast vo ovaa beda od....drzava. 

-------------

Датум на внесување: 04.Април.2013 во 13:50
Originally posted by Pica pica Pica pica напиша:

koj pobedi?
nash*te ili vash*te?

Загубија катастрофално, а сега во недела ќе до-загубат такастрофално.

Битно е дека БЦ после катастрофата во прв круг тркна (во тек на кампања за втор круг) заедно со Наташа Савова до Виена, па од таму со воз (за да им се изгубела трагата) до Швајцарија. Да извадат и да префрлат на друго место дел од парите што таму ги чуваат.

-------------

Датум на внесување: 04.Април.2013 во 14:08
edinstvena svetla tocka vo ovie lokalni izbori e MAKRADULI
uzivam gledajki go na televizija kako se trudi da dibe ozbilen coek, rabotliv covek, prosto da bide covek, ako moze nekogo da ubedi
sekogas parodii mi bile slaba strana газење од смеење

-------------

Датум на внесување: 05.Април.2013 во 23:58
 - aja uzivam koga ke vidam kolku se ingeniozni   vmoro-nskite ovci:

http://okno.mk/node/27211" rel="nofollow - „Дубарите“ на Жерновски

....aahahahahhaaaa..aaaaa...Click for a larger view

-------------

Датум на внесување: 06.Април.2013 во 09:26

edinstvena svetla tocka vo ovie lokalni izbori e MAKRADULI
uzivam gledajki go na televizija kako se trudi da dibe ozbilen coek, rabotliv covek, prosto da bide covek, ako moze nekogo da ubedi
sekogas parodii mi bile slaba strana газење од смеење

Макрадули е свесен дека ќе загуби многу на малку, ама сепак издржува до крај (за разлика од шефот негов кој тркна до Виена, па од таму со воз до Швајцарија заедно со „пријателката“ Наташа Савова).

Жерновски иако водеше после првиот круг, откако го распалија со негативна кампања која во првиот круг изостана, ќе загуби исто така. Комуњарите се предвидлива маса за обработуење. Мозокот им реагира на негативни кампањи. После оваа негативна кампања, пола од нив нема да излезат на гласање утре.

Хи хи, битно е дека комуњарите го добија Ранковце, а имаат шанса да ја задржат и Струмица. Цели две општини.

-------------

Датум на внесување: 06.Април.2013 во 19:27
Кампањата можи да се спореди со порно филм.
Глумците се дупат и земаат дебели пари за тоа,а на гледачите му останува само насмевката после мастурбацијата.

Даме шо велиш на пример за оваа рута: Скопје - Истамбул - Хонг Конг.
Она шо го напиша ти ми изгледа како да ја опишуваме трасата на Ханибал

Датум на внесување: 06.Април.2013 во 22:43
попатетично нешто од атмосферата пред вториов изборен круг не сум видел досега, класична тепачка за гласови кои се бараат по секое ќоше...
не ми е јасно само зошто партиски неопределени луѓе сеуште гласаат... зарем им верува некој нешто на овие акмаци и зарем ќе продолжат сите да се продаваат за ситни бенефиции како и обично?

-------------

Датум на внесување: 07.Април.2013 во 18:06
Фер и демократски избори :

http://www.sky.mk/index.php/republika/13768-foto-pustec-pust-site-vo-centar" rel="nofollow - http://www.sky.mk/index.php/republika/13768-foto-pustec-pust-site-vo-centar

http://a1on.mk/wordpress/archives/132230" rel="nofollow - http://a1on.mk/wordpress/archives/132230

http://a1on.mk/wordpress/archives/132114" rel="nofollow - http://a1on.mk/wordpress/archives/132114

http://a1on.mk/wordpress/archives/132236" rel="nofollow - http://a1on.mk/wordpress/archives/132236

http://a1on.mk/wordpress/archives/132185" rel="nofollow - http://a1on.mk/wordpress/archives/132185

http://a1on.mk/wordpress/archives/132146" rel="nofollow - http://a1on.mk/wordpress/archives/132146

Ептен фер ова избориве а?

-------------

Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 07.Април.2013 во 18:09
Демек само опозициските портали се веродостојни и само они кажуваат вистина ? 

-------------
I'm out bcz of pathetic around here

Датум на внесување: 07.Април.2013 во 18:33
Пред очи тоа се случува.. оди и сам види што се случува.. јас со свои очи видов пред избирачко место, 2 типови во кола со списоци во рацете и плик полн со пари.. оди прошетај ќе видиш.. оди види ги снимките како се носат гласачи од пустец... зарем ти очекуваш провладините портали да ти потврдат такво нешто? 

-------------

Датум на внесување: 07.Април.2013 во 19:12

оди види ги снимките како се носат гласачи од пустец...    

тие гласачи се македонски државјани, македонци со сите нишани... и нема повеќе од 2-3 илјади македонци кои добиле македонски документи...

за разлика од ро***иот кој подели 150 илјади државјанства на шиптарана од косово и албанија во 90-те...

-------------

Постирано од: Pica pica
Датум на внесување: 07.Април.2013 во 21:54
Знаев дека нашите ќе победат...Ресен е закон!
од улица Максим Горки (Максим Ѓорѓе)

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 01:18

оди види ги снимките како се носат гласачи од пустец...    

тие гласачи се македонски државјани, македонци со сите нишани... и нема повеќе од 2-3 илјади македонци кои добиле македонски документи...

за разлика од ро***иот кој подели 150 илјади државјанства на шиптарана од косово и албанија во 90-те...

Обично не би сакал да те цитирам,нема причина, за тресење глупости,но кога се оди во крајност и тоа не е на одмет.

За кои тоа Државјани(Македонски) зборуваш,со издадени лични карти кон крајот на Месец Јануари оваа година,и сите на едно место родени ,некое КХРВ,а улицата на сите иста.

Од друга страна мои сограѓани од Прилеп, кои се родени тука и се по 60-70 години се избришани од Избирачкиот список, а за 

ФАНТОМСКИТЕ 150.000, шиптари,мораш лидерот да си го консултираш во соработка со психикот од коалицијата, што владеат, за тоа нема ДОКАЗИ.Тоа ви се само празни муабети,како што милувате да кажувате.

-------------
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 06:20
Originally posted by Gorazd777 Gorazd777 напиша:

За кои тоа Државјани(Македонски) зборуваш,со издадени лични карти кон крајот на Месец Јануари оваа година,и сите на едно место родени ,некое КХРВ,а улицата на сите иста.

Од друга страна мои сограѓани од Прилеп, кои се родени тука и се по 60-70 години се избришани од Избирачкиот список, а за 

ФАНТОМСКИТЕ 150.000, шиптари,мораш лидерот да си го консултираш во соработка со психикот од коалицијата, што владеат, за тоа нема ДОКАЗИ.Тоа ви се само празни муабети,како што милувате да кажувате.

како и да е, го изедовте стапот немиен, а со тој памет и ќе продужите да го јадете ...намигнувањенамигнувањенамигнување

-------------

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 10:36

Кампањата можи да се спореди со порно филм.
Глумците се дупат и земаат дебели пари за тоа,а на гледачите му останува само насмевката после мастурбацијата.

Даме шо велиш на пример за оваа рута: Скопје - Истамбул - Хонг Конг.
Она шо го напиша ти ми изгледа како да ја опишуваме трасата на Ханибал

ОК, признавам дека згрешив и не 2 туку цели 4 општини освоија СДСМ. Значи покрај Ранковце и Струмица, успеаја и Центар и Куманово да ги освојат.

Ама пошто БЦ синојка прогласи дека изборите не биле фер и демократски, треба нели и во тие 4 општини да ги вратат мандатите. Е тоа јас не би го нарекол „траса на Ханибал“, туку „траса на Канибал“.

Како да си го изедеш сопственото членство, сопствената политичка партија и сопствената земја.

-------------

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 10:42
aj sega na vonredni parlamentarni izbori
ama ne se isplakja
oti pak branko kje rece, toa beshe se, samo izbori ne
.
taka e , IZBORI SI SE IZBORI KAKO SO TREBIT, AKO POBEDI SDSm, INAKU E SE, SAMO IZBORI NE
.
SDSM. KJE VLADEE VO MAKEDONIJA NEKOsi MANDAT SAMO TOGAS KOGA KJE SFATI DEKA , ZA DA IMAS MANDAT TREBA DA POBEDIS NA IZBORITE..

-------------

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 10:42
drugputa dame nemoj da gresis

-------------

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 12:35

drugputa dame nemoj da gresis

Уфф ОК брат, ќе пазам за друг пат

-------------

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 13:02

Originally posted by Gorazd777 Gorazd777 напиша:

како и да е, го изедовте стапот немиен, а со тој памет и ќе продужите да го јадете ...намигнувањенамигнувањенамигнување

ОДА НА ГЛУПАВОСТА. Реков да не ти реплицирам,заш памет кај ВАС нема. Но ајде. Во одговорот твој нема ништо суштинско,само е одлика на ВАШИОТ простотилак,односно ,кои се тоа што сега владеат со поголемиот дел од ФАЈРОМ.

Но ако одиме ретро, тогаш во 1994 па наваму ВИЕ ЗНАЧИ ГО КРКАВТЕ,НЕ САМО НЕМИЕН,АМИ И НЕБРИЧЕН.

Моронство на големо,а кој вели дека сите се или за СДСМ или за Бугарско-егејско-шиптарската коалиција.

Па во Могила кој е, во другите градови,ГРАЃАНИТЕ кои не се за ова ЛУДИЛО,кои се.

Едно знам ВИЕ Бугарските ДЕЗЕРТЕРИ и Пустечани кои не знаат во ГАЗ да се дупнат,заедно со СЕЉАЧАНАТА тие на ГРОЗЕН мафијашки начин ја презедоа власта, а кој ќе плаќа, 140 години земени КРЕДИТИ, па тие што ГО КРКААА СТАПОТ и ОВИЕ СЕГА ШТО ГО ЛИЖАТ СТАПОТ.

Е....ТИ ЛОГИКАТА ФИРОМСКА.

-------------
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 14:53
Хехе.. зарем сеуште не ги препозна? Па дел се вработени од владечката гарнитура и нормално е дека ќе галамат, а дел се надвор од државата и уво не им чуе за состојбите тука, ама ниту едните ниту другите не сакаат да признаат дека кај да е ќе почнат да им се наплаќаат долговите... е кога ќе почнат долговите да се наплаќаат ќе почнат да размислуваат, зашто ситиот гладниот никогаш не го поверувал, но кога ќе почнат цревата да свират ќе почнат да веруваат... Кога ќе нема пари од денес за утре, друг муабет ќе биде... Сега за сега тргаме сеир на тие што имаат огромна привлечност кон властодршците... А денот кога се ќе обелодени ќе дојде... не е така далеку ништо... и на се има крај...

-------------

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 15:10
 -eve eden  komentar koj verno  go otslikuva mentalitetot na  makedonskiot narod,...koga odi na glasanje i za koj  go dava svojot  (bez)vreden glas:

...

......i posle nekoj (drpneovec ili pak ''samo'' negov poklonik) , epten ''bistro'', ke zakluchi deka narodot znael shto pravi ,

...i znae , bogami, ...ama vo ovaa zemja ,...izgleda samo centarci ...znaat shto i kako  da (na)pravat!

...a od tyie chetrsto iljadi (crni) dushi , so koishto se posraa,...dali edna chetvrtina.... milom, ...go dale svojot glas!смеење

...ama izgleda plemielot na ovaa bedna drzava , nema ,...za inat,...da im pravi vekje spomenici ( i fazsadi) glupavi na ...centarci !газење од смеење

-------------

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 15:21
Сега центарот на градот ќе го дислоцираат, и нема веќе да биде центарот на скопје и тоа за инает на жителите на таа општина... ќе им се нафрлат на аеродором, кисела вода или бутел и тежиштето на спомениците ќе го насочат таму... а можеби и во битола или охрид... можеби и за инает ќе имаме и нов главен град... хммм се е можно нели? хехехехе

-------------

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 15:27
kolku so e mozno branko nekad da bide premier tolku e mozno da dislocirat centar
hehehhehehhehehhehe

-------------

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 15:35
газење од смеење...k*r me zabole mene i za branko i za  onoj tvojot,...

...bitno e shto se vide koj i kako i zoshto za nekoj  go dal svojot glas!

..sekoj moze da posere shto saka  ama,..narodov e epten glupav (chitaj slep!),...koga se raboti za  glasanje za opshto dobro ! смеење

-------------

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 15:40

Сега центарот на градот ќе го дислоцираат, и нема веќе да биде центарот на скопје и тоа за инает на жителите на таа општина... ќе им се нафрлат на аеродором, кисела вода или бутел и тежиштето на спомениците ќе го насочат таму... а можеби и во битола или охрид... можеби и за инает ќе имаме и нов главен град... хммм се е можно нели? хехехехе

газење од смеењеneshto slichno i jas pomisliv !

...ama ,...zamisli eeej...400 000 "dobrivolovi"" ...vika i ...seushte e ziv izgleda!

..pa i jasno deka ke e ziv, koga gluposta  odamna se znae deka ....ne ubiva!смеење

...k'o shto kazav odamna ,...tuka ima najgolem broj na -ovci na km² ...od celata planeta.да

-------------

Датум на внесување: 08.Април.2013 во 16:06
Проблемот кај тие што ги прекрсти во овци е што се толку неизбалансирани во умовите, и што само црно и бело гледаат.. ако си против едните, по автоматизам си за другите... мислам еејјјјјј неинтелигенцијооо... не ги сакам ниту едните ниту другите.. мило ми е само што полека некои работи почнуваат да доаѓаат на свое место... како само не капираат не ми е јасно.. дали се толку поматени при очите или толку е силно влијанието на нивните возљубени... алооо пирова победа не е победа... сега следат дебаклите.. ама не дебаклите на партиите, следи дебаклот на народот... нема дежурни кривци (и многу ми е мило што сдсм нема моќ), нема на кого да му калемат гревови за грешките... сега допрва ќе излегува сета прашина под тепихот... проблемот е тој што против кого ќе викате и дигате џева тогаш... ќе се свртите едни против други?

-------------

Датум на внесување: 09.Април.2013 во 14:23
....да имаше уште еден круг избори колку само проекти ќе беа ставени на маса,вака само делумно можеме да очекуваме за реализација на понудата.Никој не спомна дека во светот и кај нас до вчера(а и денес)владее кризата.Нема пари..ама не е важно..важно ветувањата остануваат.

-------------

Датум на внесување: 09.Април.2013 во 15:44
Чудни пресврти се случуваа во некои општини каде што значително водеа кандидати од опозицијата... Никој не го спомнува тоа во провладините медиуми...
1. Велес - Водство со над 1500 гласови, во вториот круг изгуби со над 3000 гласа разлика... тоа е 4500 гласови променети во само 14 дена... теоретски невозможно доколку е се чисто.
2. Берово - Водство со над 200 гласа разлика, пораз со над 300 гласови во втор круг... вкупно 500 гласови а тоа е горе долу 1/4 од вкупните гласачи... исто теоретски невозможно.
3. Богданци - Водство со над 340 гласови, во втор круг пораз со над 400 гласови.. разлика од 700 гласови... тоа е 1/3 од гласачкото тело... Исто така теоретски невозможно...

Што е најинтересно е дека во Велес дури и немало меѓународни набљудувачи, е втора општина по број на пријавени неправилности и сепак никој ништо не говори за тоа....

-------------

Датум на внесување: 09.Април.2013 во 21:34

...не не е така,лошо рачунаш.Ние од комисиите сметаме броиме и запишуваме вакаАко денес двеста гласале за нас,за следниот круг истите тие ги префрламе да гласаат за другите.Таму двеста помалку ваму двеста повеќе и ете..не се четрсто.хи, хи...

...туку,блазе вама имавте два круга тоа значи две вреќи...две шушки..две книшки..две гајби....

А имаше и такви што не сакале да го арчат буџетот со втор круг,па проблемот и имањето го решија од прва.глупчо

-------------

Датум на внесување: 09.Април.2013 во 23:19
Ма све је под контролом...

http://a1on.mk/wordpress/archives/133596" rel="nofollow - http://a1on.mk/wordpress/archives/133596

не

-------------

Датум на внесување: 10.Април.2013 во 12:50

http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=16696" rel="nofollow - http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=16696

..а што не мафтосуваат нас за гласање,нека си кажат кој да победи на избори и готово..или нека ја донесат цела европа и нека гласа место нас.

...требаше во темата изборни дубари да оди..се зезнав.не

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2013 во 18:04
Балашевиќ има едни стихови кои ептеееен одговараат на 7 пати по ред лузери

Ми веч годинама свирамо ал страшно слабо просеприрамо.

-------------

Датум на внесување: 12.Април.2013 во 23:06
Чичко Роб Зомби ви ги честита изборите на сите со песната:

Датум на внесување: 13.Април.2013 во 14:07
http://a1on.mk/wordpress/archives/135430" rel="nofollow - http://a1on.mk/wordpress/archives/135430

Ма јок све е под контролу... возот од бугарија дошол без пруга не

-------------

Датум на внесување: 17.Април.2013 во 23:21

..уф ова да можам ќе го урамам(ставам во рамка)како гУблен.голема насмевка

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ppp_xMYMyWY" rel="nofollow - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ppp_xMYMyWY

-------------

Датум на внесување: 18.Април.2013 во 00:09
Click for a larger view

...samo , mislam deka e  vekje zalosno,

...na koj nachin ete, narodot uporno sekojpat ''samiot''gi bira svoite,....lopovi  !

...a ushte pozalosno e shto ima  mnogu shto i veruvaat deka  niv ,navistina,....narodot gi sakal.

-------------

Датум на внесување: 18.Април.2013 во 09:17

Членот 105 од Изборниот законик изрично вели дека претставниците на партиите и овластените посматрачи можат само од непосредна близина да го следат утврдувањето на идентитетот на избирачот, кој пристапува на гласање. Тоа значи дека тие можат да се уверат дали лицето што гласа е лицето што е наведено во личните документи, но не е законски дозволено и не смеат самите тие да проверуваат за кого точно станува збор одземајќи ги неговите документи.  

..е*ати ваквиот закон и потплатена буџетска комисија.Само глуп на власт со вакви закони може да изгуби избори.

-------------

Датум на внесување: 19.Април.2013 во 23:13
http://www.plusinfo.mk/vest/89307/Zhernovski-Glasachi-od-Pustec-zhiveele-na-livada-do-Katolichka-crkva" rel="nofollow - http://www.plusinfo.mk/vest/89307/Zhernovski-Glasachi-od-Pustec-zhiveele-na-livada-do-Katolichka-crkva

...проект "Пустец"газење од смеење.

..инаку,на 8 круга пред целта убедливо води Жерновски со стотина гласа предност. газење од смеење

..Наумовски пак,се откажа уште во вториот круг.нека ти е срам

-------------

Датум на внесување: 19.Април.2013 во 23:36
''Тој упати повик до граѓаните на Центар и ги замоли да излезат масовно во недела на гласање и да ја потврдат својата волја, притоа недозволувајќи да им биде одземена нивната победа.''
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
...Жernovski upatil...(moja zabelesjghka)!
...i  навистина ''масовно'' ке излезат ама...пустеќани !

...и замислете,...имале тие станови низ центарот на скопје, ама сепак...зивееле  во пустелија !?!?!

...хехехехе,..само тотален идиот мозе да го сфати тоа ! да

...i se izvinuvam za izvitoperenata kirilica ama,...me mrzi da ispravam! намигнување

-------------

Датум на внесување: 21.Април.2013 во 15:33
Ма и ова ти е под контрола

http://a1on.mk/wordpress/archives/139599" rel="nofollow - http://a1on.mk/wordpress/archives/139599

Или некој ќе ми каже дека е ова редовна автобуска линија од Пустец до сите градови во Македонија а?

-------------

Датум на внесување: 21.Април.2013 во 15:36
http://www.sky.mk/index.php/republika/14869-zhitelot-na-maksim-gjorgjija-povtorno-glasashe-vo-centar" rel="nofollow - http://www.sky.mk/index.php/republika/14869-zhitelot-na-maksim-gjorgjija-povtorno-glasashe-vo-centar

Само ми фали она старчето што си изјави дека е од Пустец и дека незнае што да очекува од двата кандидати... гарант до крајот на денот, ќе го донесат и него... само уште не е неговото бројче на ред... не

-------------

Датум на внесување: 21.Април.2013 во 17:17
Добро бе.. имаат ли барем малку памет... па човек може да загине на овој начин... знаев дека се ненормални и комплет спремни за тешки психо терапии, ама дека одат до овој степен за да победат на избори не сум мислел....

АЛООООО БРЕЕЕЕ ИДИОТИИИИ... НАРОДОТ ЛИ ЌЕ СИ ГО УБИВАТЕ ЗА ДА ПОБЕДИТЕ НА ИЗБОРИ... СРАМ ДА ВИ Е:... НА НАЈМИЛОТО ДА ВИ СЕ ВРАТИ ДА ДАДЕ ГОСПОД....

http://brif.mk/makedonija/video-sinhronizirano-iskluceni-liftovi-vo-kapistec-se-raboti-za-diverzij/" rel="nofollow - http://brif.mk/makedonija/video-sinhronizirano-iskluceni-liftovi-vo-kapistec-se-raboti-za-diverzij/

-------------

Датум на внесување: 21.Април.2013 во 23:35

...за среќа,на Тодоровиќ му се досади веќе рингишпилот наречен избори 2013.Се симна од него и засега ...застана на земја.

..бизнисот?.За бизнисот ...подоцна.намигнување

-------------

Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 22.Април.2013 во 00:36

Иако се уште не поминал рокот за жалби до Државната изборна комсија, сепак може да се објави дека локалните избори 2013 конечно завршија. Според вкупните резултати СДСМ го доживеа најтешкиот пораз во историјата на локалните избори, бидејќи освои само 4 градоначалнички места во Македонија. Од другата страна, ВМРО-ДПМНЕ заедно со градот Скопје ги даде кадрите за први луѓе на 58 единици на локалната самоуправа низ Македонија. Во албанскиот политчки блок, ДУИ очекувано го прегази ДПА, земајќи му го градоначлничкото место во Тетово.
 Се покажа како добра и одлуката на Стевчо Јакимовски преку Српската напредна странка да влезе во изборната трка во општина Карпош каде го понижи Андреј Петров освојувајќи над 10.000 гласови повеќе.
 Вкупно на изборите за градоначлници ВМРО-ДПМНЕ направи разлика од скоро 150.00 гласови пред СДСМ, додека на изборите за советници, коалицијата За подобра Македонија имаше предност од 115 илјади гласа пред коалицијата Сојуз за иднината.

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!

Датум на внесување: 22.Април.2013 во 01:34
нема веќе кругови? да не им се сврте од вртење кругови?

-------------

Датум на внесување: 22.Април.2013 во 01:59

Ако се знаеше за ЧЕСТ барем од малку во оваа в...а, досега и ГЛАВИ че летаа ,ќе се боревме за чест,правда,а богами и против ВЕЛИКО БУГАРСКО-ЕГЕЈСКАТА наезда,што се мисли дека ја води државата. 

Да и сега се НАЈГОЛЕМИТЕ предавници,КОДОШИ и ПИЗДИ како победници,добро познати УДБАШКО-МАФИЈАШКИ фамилии.

Само има надеж,секогаш,ако нешто значи СИМБОЛИЧНО, ЦЕНТАРОТ Е ПОБЕДНИК во МАКЕДОНИЈА,и сега МАКЕДОНЦИТЕ ИМААТ ПОТТИК како НИКОГАШ ДОСЕГА ОВИЕ ВРХОВИСТИ ДА ГИ ОСТАВАТ ДА СЕ ИЗЕДАТ МЕЃУ СЕБЕ,а кога ќе дојде време,каско и многу ДИКТАТУРИ И ТИЕ ЌЕ КИКСНАТ. 

-------------
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА

Датум на внесување: 22.Април.2013 во 14:05
...svaka mu chast  na noviot vo centar,.да..tripati edno podrugo da si prv  , ne e shala , 
..pogotovo koga se trkash so prodadeni dushi kakvi shto se  vmoronite....Click for a larger view

...i sega  da sum na negovo mesto, prva rabota bi mi bila,
...da go soblecham onoj prometejon ,
...pa da bide kako shto i mu dolikuva !намигнување

...inache,  toj centar vredi za polovina  ,...ako ne i povekje ,

...od opshtinite vo ovaa bedotija od zemja.да

...mislam ,...vo finansiski smisol,
..mislam ,...vo smisol  ...drpni kolku mozesh i ...dodeka mozesh

-------------

Датум на внесување: 01.Февруари.2015 во 23:34
eeee, koga li bea
a dnekvnik napisa

http://dnevnik.mk/default.asp?ItemID=4CBAAA13A7C86B44B6E2096B32BC5EF1" rel="nofollow - http://dnevnik.mk/default.asp?ItemID=4CBAAA13A7C86B44B6E2096B32BC5EF1

газење од смеење

-------------

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk