|
Ферка поради љубов! |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
K o k o s k a!!!
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nozot i pistolot
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smajzer eden...
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za takvo predavstvo , ne se dvoumam , odma egzekucija i to so noz da ne arcam k*rsum na niv
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IGNORE napraj i, dodeka ti patis neka pati taa
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne patam bas...vcera si pominav prekrasno so edna licnost koj mi pomogna da sfatam deka oni se mnogu mali vo sporedba so site ubavi i GOLEMI raboti sto me opkruzuvaat.....
|
|
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секс со некој, најмногу помага, а тие, остај ги, крелци.
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za sovetot , ubavo go sovetuvas devojceto , nema sto , jas se cudam sto ne i preporacas seks so dvajca istovremeno , zaebancija na strana , na nea ne i treba seks so drug , taa uste ne ni imala seks . Kako mozi da ima seks koga seuste e mala i nema pojma od svetot ,a za seksot ne e problem golem k*r , cel zivot ke ima seks , godina pomalku ili godina poveke mozda ne e bitno od ovaa nasa perspektiva ama od nejzina e bitno.
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja razbiram temava.....mislam toa ferka sto znaci......
objasnete mi
|
|
tuka nekade....
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tepanje be sonce , tepanje
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaa teapcka zaradi ljubov...........
aaaa pa toa se opasni varijanti....
moze i oruzje da zaigra....i se u k*rac da otide.......
|
|
tuka nekade....
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oruzje samo ako ima bracHa (ova so siptarski akcent zamisli me :))))
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes deka za tepacka megu dvajca e kriva momata.......taa gi izmesala rabotite so bivsiot i so noviot i eve ti belja.....
|
|
tuka nekade....
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno taka , vivi , tocno taka , zatoa jas napisav : se mislam na kogo da mu gi krsam zabote nego ili na nea , ama vo slucaj taa da flerta , ako nekoj drug ja napastvuva jebecu mu mater
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |