IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Во каков фустан...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Во каков фустан...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 219220221222223 268>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2013 во 10:09
Lovely handcrocheted flowers are scattered on a netting of pima. Detailed with a scoop neck and fluttery cap sleeves, this dress is perfect for destination weddings and other romantic getaways. Designed to wear over our 40 Double Layer Dress  (sold separately).
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2013 во 10:10
Effortlessly beautiful and comfortably easy, Kaffe Fassett’s 48 art knit dress is striped in tweeded, sun-drenched hues of pima.Our pima tank dress is links knit in elongating vertical stripes of teal, navy, seafoam and aqua, with engineered gores that flow from a slim torso to an A-line hem.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2013 во 10:13
A sensuous double-layer of viscose (95%) and spandex (5%) jersey flows over curves. This soft chemise is styled with cap sleeves and a dramatic cowl neckline. Glamorous pointelle lace at the sleeves and hemline takes this classic black dress from basic to breathtaking. The shapely silhouette is full-fashion jersey knit in a silky yarn of pima (60%) and viscose from bamboo (40%).
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2013 во 10:14
Graphic brushstrokes form abstract color fields in a sophisticated urban palette of graphite, lead and cream splashed with turquoise. Printed on hammered matte satin, this eye-catching sheath has an eased top with cap sleeves and a slim, straight skirt with back vent; fully lined.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2013 во 10:15
A handcrocheted floral lace yoke assures this dress its place in the pantheon of LBDs. Ever-chic in fine-gauge black pima, with a body-conscious fit that falls to a straight, knee-length hem.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2013 во 10:15
Fine gauge knit of Dusty Rose pima, with classic polo styling and pointelle edging at the placket and sleeve. The shapely bodice flares to an A-line hem.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2013 во 10:16
Take on evening in this chic, black pima dress. Patterned in engineered, fine lace openwork inspired by a baroque Italian textile, with a fit-and-flare silhouette, scoop neck and dramatic trumpet hem.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2013 во 10:17
Strategically placed lace appliqu&amp;#233; adds gorgeous detail to our timeless wool sheath. In a rich garnet red, the simple silhouette has wide straps, a rounded neckline and shapely seaming. Back zip; full silk lining.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2013 во 20:54
David Jones Fall-Winter 2013-2014 Campaign  (1)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2013 во 21:25
Leon Max Spring-Summer 2013 Campaign For Women (1)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2013 во 21:36
Gucci Spring-Summer 2013 Campaign (1)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2013 во 09:03
Juicy Couture Spring-Summer 2013 Campaign (1)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2013 во 16:26
Next Spring-Summer 2013 Campaign (1)
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2013 во 13:20
http://modabg.net/wp-content/uploads/2009/12/sharonstonecanneschinaredcarpet.jpg
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 219220221222223 268>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,734 секунди.