|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 48> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се буди Трпана среде ноќ цела исплашена и испотена и го буди Трпе, велејќи му: |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a be,...budnata trpana odma nad tebe ja pushtiv jas, ama...izgleda mozilata ne ja prepoznava.
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две пријателки:
- Кажи ми, сосетке, како ти успеа мажот ти да се враќа дома рано? - Лесно. Еднаш се врати дома по полноќ, и јас од спалната го повикав: - Стојане, ти ли си? - А тој? - Па, тој се вика Трпе! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Трпе дома и ја затекнува Трпана во кревет со комшијата. Трпе изнервиран, го вади пиштолот и го убива комшијата. Трпана налутена му вели: - Е Трпе, ако продолжиш вака ќе останеме и без комшии! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе отишол на доктор бидејќи го болела главата. - Докторе, ме боли главата, што да правам? - Мене кога ме боли глава, одам дома, имам секс со жена ми и главата ми поминува. Трпе доаѓа кај докторот следниот ден: - Докторе, во право си, ми помина. Меѓу другото, имате убава куќа.
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
трпе и вика на трпана.... те оставам трпано си најдов помлада, позгодна од тебе..ја 44 она 22......трпана мртва ладна вика и јас исто ..само што јас математички подобро стојам од тебе...трпе вика е зошто.....а она ..епа израчунај колку пати влага 44 у 22 ,а колку 22 у 44
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i mu go spopika trpana ...na trpe!
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлучила принцезата да се мажи за оној кој може 30 пати непрекинато да има секс со неа - инаку отиде главата.
Се пријавил Германец. Одработил 10 пати и не можел повеќе – го убиле. Се пријавил Италијанец одработил 20 пати, не можел повеќе – го убиле. Се пријавил Трпе и почнал…За да не згреши, со креда пишувал цртички на зидот.
Кога стигнал до 29 цртичка, принцезата рекла: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе си дошол дома весел и Трпана го прашува:
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Џоле у канцеларија си разговараат:
- Трпе, ми дојде преку глава од работа, морам малку да одморам. - Е, како ќе го изведеш тоа, жити се? - Еве вака, - се качил Џоле на ормарот у канцеларија и се закачил со нозете да виси наопачки. Влегува шефот: - Шо праиш бе Џоле, нормален ли си ти? - Јас сум сијалица шефе. - А јас мислам да земеш ти неколку дена одмор, да одиш да се одмориш убаво. Се симнува Џоле од ормарот и излегува да си оди дома, а Трпе тргнува по него: - Трпе, кај си тргнал па ти? - И ја си одам дома шефе, не можам да работам у темница. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и вели на Трпана:
‘‘Еј Трпано, да не е случајно татко ти терорист?‘‘ Трпана насмеана ‘‘Ааааа ја знам таа финта. Јака сум ко бомба? ‘‘Не Трпано, влакнеста си ко талибанец. |
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана си доаѓа дома со нови обетки. Трпе ја прашува:
|
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |