IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 229230231232233 240>
Автор
Порака
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2013 во 02:47
Жена и се жали на својата пријателка:
- Маж ми е одвратен! Постојано зборува за својата мајка – мама ова, мама она, мама така готви, на мама она и се допаѓа..
Потсети го дека ти си му жена и дека треба да ти обрати повеќе внимание. Облечи нешто секси и изненади го.
Вечерта мажот си оди дома, жената го чека во црна танга, црн градник и црни ракавици.
Мажот извикал:
- Боже! Целата си во црно! Да не и се случи нешто на мама..
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2013 во 02:49
Оди Блажо во ресторан во Франција и нарачува:
-Ве молам, пар Ла Кубаси и Ла Вино..
Му носи келнерот и Блажо окезен дека го разбрале, а келнеров му вика:
-Ќе јадеше ти Ла Кур, да не бев јас од Ла Пробиштип!
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2013 во 02:50
- Сине ти се дрогираш!!!
- Не бе тато, од кај ти тоа?!?!
- Еееее ми кажа врапчето….
- Ти прајш муабет со врапци и после ја се дрогирам?!?!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2013 во 00:25
Се јавува пијаница во советувалиште за алкохоличари.
- Ало, дали тоа е советувалиштето за алкохоличари?
- Да, да, повелете.
- Може да ме посоветувате што да пијам вечер?
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2013 во 17:45

Во светски рамки била направена анкета на која луѓето одговарале на исто прашање: „Какво е вашето мислење за недостигот на храна во другите делови од Светот ??“Анкетата завршила катастрофално.

- Во Африка не знаеле што е тоа храна.

- Во Западна Европа не знаеле што е тоа недостиг.

- Во Источна Европа не знаеле што е тоа сопствено мислење.

- Во Америка не знаеле што е тоа друг дел од Светот.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2013 во 17:48
Двајца Швеѓани, татко и син требало да одат за Америка. Тие биле многу скржави, но се одлучиле да одат за Америка.
По 5-6 дена патување, синот му вели на татко си:
- Тато бре, оваа Америка е многу далеку..
Татко му одговара:
- Прекини сине и продолжи да пливаш..

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2013 во 18:09
Се буди фраер после пијанство:
- Aааааааааа крокодил!!!
Девојката:
- Kаде, каде?!?
Фраерот:
- Aааааааааааааааа, па уште и зборииииииии!!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2013 во 18:12
Се вози тип на мотор и случајно удира еден врабец во лет. Му паднало жал, застанал и видел дека врабецот е уште жив. Го понел дома и го ставил во кафез со малку вода и леб.
Неколку часови подоцна, кога врабецот се разбудил, погледнал околу себе и почнал да се кае:
- Решетки, леб, вода... сум го убил мотоциклистот!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2013 во 18:24
Мајката: Каде беше сношти?
Зоки Поки: Учевме со пријателите.
Мајката: Не лажи ме!
Зоки Поки: Добро, бевме во стриптиз клуб.
Мајката: Виде ли нешто што не треба да видиш?
Зоки Поки: Да... Го видов тато.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2013 во 23:44
Секој ден се враќаш дома пијан! А јас ? А децата бе ?
-Жено де разбери дека неможе сите да пиеме !
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2013 во 19:52
Блажо добил казнена пријава од УЈП за неплаќање на данок. Решил да отиде до УЈП за да се моли да му ја намалат казната, но пред тоа сакал да се консултира со својот сметководител, т.е да му даде совет. 

- Облечи го твоето најстаро одело, така ќе се уверат дека немаш пари и може да ти ја намалат казната, рекол сметководителот. 

За секој случај отишол до неговиот адвокат за да го слушне советот и од него. 

- Облечи го твоето најскапо одело. Така ќе им покажеш дека ти ги респектираш па може да ти ја намалат казната, рекол адвокатот. 

Блажо тотално збунет решил да го праша попот за совет. 

- Ќе ти раскажам синко една приказна. За време на една свадба невестата ја прашала мајката како да се облечи за првата брачна ноќ. Мајката ја посоветувала да се облечи во долгите пижами со долги ракави. Невестата ја прашала за совет и нејзината сестра, таа и предложила да се облече во по-секси. 

- Но попе, каква врска има ова со мене? 

- Ист е и твојот случај, сине мој. Што и да облечеш, и вака и така ќе те ****
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2013 во 09:51

Разговараат две пријателки:

– Зошто се разведовте со сопругот?

– Поради религиозни разлики.

– Како тоа?

– Па така, тој мислеше дека е Господ, а јас не.

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2013 во 19:55
Oтишол министерот за здравство во контрола во болницата во Охрид. Влегува во болничка соба, гледа чисто, пријатна температура, светло. Во собата тројца пациенти.
Министерот оди кај првиот и прашува од што бил болен, каква е негата, храната ...
- Ме оперираа од кила. Ќе ме отпуштат за четири дена. Храната е добра. Болничарите секојдневно ни менуваат постелнина.
- Нешто да се пожалиш – прашува Министерот?
- Не, не, сè е добро.
Вториот кажува:
- Ме оперираа од хемороиди. Ќе ме отпуштат за три дена. Сè е добро. Сестрите внимателни, редовно ни мерат температура, ни даваат терапија.
- Не, не, сè е добро.
Министерот оди кај третиот:
- Како се чувствувате Вие?
- Добар сум, излегвам за два дена. Ме оперисаја од крајници. Сè е добро.
- Добро е, имам една молба ако мојт, ама да не се сфатит дека нешчо пребарувам – едвај збори пациентот.
- Да, да повели!
- Ама да не се сфатит дека нешто не ми е како што треба...
- Да, да, кажи!
- Ако можит мојов кревет да го клајте најблизу до вратана!
- Зошто?
- Ами, кога идат докторон на сабајле почвит да прегледвит по ред пациенти од вратана па наваму. Ќе го фатит првион за јајца, на вторион ќе му ги пикнит прстите в газот, и најкрај ќе ми ја пикнит мене раката в уста. Ако мојт да ме преклајте до вратана, знам ушче два дена ми останаја, ама да не се сфатит дека нешчо пребарвам!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2013 во 02:17
Блажо решил да му признае нешто на својот пријател па го викнал на гости и му вели:
- Морам да ти признаам. Јас сум геј.
- Живееш ли во Њујорк?
- Не.
- Возиш ли Ферари?
- Не.
- Епа Блажо ти не си геј, ти си обично педерче.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 229230231232233 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.