|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 229230231232233 240> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена и се жали на својата пријателка: - Маж ми е одвратен! Постојано зборува за својата мајка – мама ова, мама она, мама така готви, на мама она и се допаѓа.. Потсети го дека ти си му жена и дека треба да ти обрати повеќе внимание. Облечи нешто секси и изненади го. Вечерта мажот си оди дома, жената го чека во црна танга, црн градник и црни ракавици. Мажот извикал: - Боже! Целата си во црно! Да не и се случи нешто на мама..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Блажо во ресторан во Франција и нарачува:
-Ве молам, пар Ла Кубаси и Ла Вино.. Му носи келнерот и Блажо окезен дека го разбрале, а келнеров му вика: -Ќе јадеше ти Ла Кур, да не бев јас од Ла Пробиштип! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Сине ти се дрогираш!!!
- Не бе тато, од кај ти тоа?!?! - Еееее ми кажа врапчето…. - Ти прајш муабет со врапци и после ја се дрогирам?!?! |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува пијаница во советувалиште за алкохоличари. - Ало, дали тоа е советувалиштето за алкохоличари? - Да, да, повелете. - Може да ме посоветувате што да пијам вечер?
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во светски рамки била направена анкета на која луѓето одговарале на исто прашање: „Какво е вашето мислење за недостигот на храна во другите делови од Светот ??“Анкетата завршила катастрофално. - Во Африка не знаеле што е тоа храна. - Во Западна Европа не знаеле што е тоа недостиг. - Во Источна Европа не знаеле што е тоа сопствено мислење. - Во Америка не знаеле што е тоа друг дел од Светот. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се буди фраер после пијанство:
- Aааааааааа крокодил!!! Девојката: - Kаде, каде?!? Фраерот: - Aааааааааааааааа, па уште и зборииииииии!! |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вози тип на мотор и случајно удира еден врабец во лет. Му паднало жал, застанал и видел дека врабецот е уште жив. Го понел дома и го ставил во кафез со малку вода и леб.
Неколку часови подоцна, кога врабецот се разбудил, погледнал околу себе и почнал да се кае: - Решетки, леб, вода... сум го убил мотоциклистот! |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката: Каде беше сношти?
Зоки Поки: Учевме со пријателите. Мајката: Не лажи ме! Зоки Поки: Добро, бевме во стриптиз клуб. Мајката: Виде ли нешто што не треба да видиш? Зоки Поки: Да... Го видов тато. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој ден се враќаш дома пијан! А јас ? А децата бе ?
-Жено де разбери дека неможе сите да пиеме ! |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Облечи го твоето најстаро одело, така ќе се уверат дека немаш пари и може да ти ја намалат казната, рекол сметководителот. За секој случај отишол до неговиот адвокат за да го слушне советот и од него. - Облечи го твоето најскапо одело. Така ќе им покажеш дека ти ги респектираш па може да ти ја намалат казната, рекол адвокатот. Блажо тотално збунет решил да го праша попот за совет. - Ќе ти раскажам синко една приказна. За време на една свадба невестата ја прашала мајката како да се облечи за првата брачна ноќ. Мајката ја посоветувала да се облечи во долгите пижами со долги ракави. Невестата ја прашала за совет и нејзината сестра, таа и предложила да се облече во по-секси. - Но попе, каква врска има ова со мене? - Ист е и твојот случај, сине мој. Што и да облечеш, и вака и така ќе те **** |
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две пријателки: – Зошто се разведовте со сопругот? – Поради религиозни разлики. – Како тоа? – Па така, тој мислеше дека е Господ, а јас не. |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oтишол
министерот за здравство во контрола во болницата во Охрид. Влегува во
болничка соба, гледа чисто, пријатна температура, светло. Во собата
тројца пациенти.
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо решил да му признае нешто на својот пријател па го викнал на гости и му вели:
- Морам да ти признаам. Јас сум геј. - Живееш ли во Њујорк? - Не. - Возиш ли Ферари? - Не. - Епа Блажо ти не си геј, ти си обично педерче. |
|
|
Внеси реплика | страница <1 229230231232233 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |