|
Проблеми и прашања |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не очекувај дека ќе ти вратат, барем не брзо
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
surkov666
Нов член Регистриран: 08.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali moze da se najde cilindar za volan za INDOS 1.5toni dizel (viljuskar) ne e bitno nov star.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Индосот не бара посебна технологија.. може да се искомбинира со било кој друг ... пробај со литострој... ако не Индосот за старо железо, а барај ме мене за друг половен вилушкар ги имам над 500 на лагер... Поздрав.
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што кажав.. иди у Киа Моторс Македонија и пробај преку нивниот систем за резервни делови да порачаш, ако не сурфај у БГ или Грција гарант ќе најдеш.... Има и луѓе кои што набавуваат делови од грција секој ден па така можеш да бараш преку нив... иди карши зоолошка има 2-3 дуќанчиња за Корејски возила се специјализирани, одат тие секоја недела за грција набавуваат делови за сите корејски брендови... Или евентуално уште едно место ти е Солид во Карпош спроти стара телевизија ти доаѓа ... И тие имаат широк спектар на делови, а прават и нарачки на делови... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
surkov666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade vo makedonija moze da se ispita pumpa za visok pritisok od peugeot 207hdi
|
|
surkov666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa daj mi telefon za kontakt kje se dogovorime
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пежо сервис... Еуроимпекс... Компјутерска проверка и дијагностика на сите делови на возилото... |
|
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако може некој да даде препорака каде може да се најде, блок со радилица или мотор за форд мондео 2001-2год.1.8 или 2.0
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Polovni samo vo tetovo... novi vo ovlasten servis ili nekoj serviser sto nabavuva delovi od grcija.. mada blok tesko deka moze da se donese tuku taka.. |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozadi zatvorot vo Shutka .....imas sto ti dusa posak aza Ford ...( polovni )
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко се наоѓа...и позади затворот во Шутка нема
И во Тетово нема
|
|
special1
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам ровер 200. Не сум го возел месец дена. Имам вградено аларм и централна. Акумулаторот ми се испразнил и сега неможам да го отворам ни со клуч ни со централната. Не сум го отвавал со клуч незнам од кога.
Совет некој како да го отворам? Дали има врска што акумулаторот е празен? |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веројатно го имаш решено проблемот досега, ама еве да спомнам. Нема врска клучот со акомулаторот. Ќе се отклучи само едната врата и ќе можеш да влезиш во колата. Пробај потури ја бравата со топла вода, можи да е замрзната па затоа да не ти отклучува...
|
|
MK-Vozac
Нов член Регистриран: 26.Март.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pocituvani,
Nov sum na forum, me interesira dali imate nekakvo iskustvo so KIA, sakam da kupam KIA Ceed 1.6 CRDI,polovno so mala kilometraza, ako ima nekoj iskustvo za kvalitet i kako bi se odvivalo ponatamosnoto odrzuvanje, dali se skapi delovite za KIA Dizel i dali s naogjat delovi osven vo ovlasteniot servis. Odnapred vi blagodaram! |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |