|
Ја живеете ли сегашноста? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега е тоа кое го сакам сега, без разлика дал го добил ил не, тоа че биде минато како нешто шо сум фатил оти ѕум бил фраер ил смотан кој само гледал како другите го добиваат
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не. Ја преживувам.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postojat luge koi znaat da uzivaat vo ubavoto i zatoa cesto im se pruza, a i takvi koi im zaviduvaat i koi samo bi go upropastile dokolku im se pruzi
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само нашиот ум лута по минатото и иднината... с'е друго во овој Свет постои само СЕГА.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Умот е тој кој што ме движи во некоја си временска рамка и поради неговата вожња целото тело некогаш ми е згрчено, исто и уморно. Најдов еден прекрасен веб сајт кој што ми помогна со неколку вежби да си го релаксирам телото. Не секогаш успешно се враќам во сега и овде, не секогаш долго се задржувам, но ако денес не успеам знам дека утре е нов ден да се обидам. Сменив многу навики кои ме држат сега и овде и во идниот сегашен миг се чувствувам значително подобро со себе. Не дозволувам премногу да потонам во деструктивни мисли кои потекнуваат од минатото, маана ми е што често се проектирам во иднината (е*ани очекувања), но многу подобро менаџирам и со нив. Сиот труд сите овие години не бил залуден, гледам резултати во мојот квалитет на живеење. Секогаш ќе им бидам благодарна на оние кои ми подадоа рака да станам тогаш кога се валкав во калта.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се надевам на некоја подобра идна сегашност
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idnata segashnost e vo sega
Изменето од viktorija123 - 17.Јануари.2013 во 10:48 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,neshto nedostasuva,,,, ,,,,,,,idnata segashost ,,i,,, minatata segashnost,,,,, se vo sega i tuka,,,,,,,,/,,,,/,,,,,, Изменето од pajser - 17.Јануари.2013 во 12:14 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
нешто недостасува а...што ли е тоа....се додека копаме по минатото...и ја планираме иднината.....во сегашноста нешто ке ни недостасува...грешките од минатото нека ни бидат мудрост за иднината....а сега....сега да живееме....некогаш насмеани......некогаш тажни...но секогаш бар јас си викам и оние тешки денови во минатото кои сме ги имале се добри.....за да ги цениме оние убавите кои ги живееме сега ..... повеке.... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,,ushte eden dokaz ,,,vidi majkata ,,,,deka i dve bilo edno,,,,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edno, dve tri..zivej si ti ....toa si ti...
|
|
vivi
|
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden,dva I tri kamche vo chevelot stavi si ti...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden, dva, tri, daj mi sega ti...ne ti, taa tamu
Изменето од zbunet - 17.Јануари.2013 во 16:39 |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tamu vamu motaj se tuka
|
|
vivi
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |