|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 48> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе пијан во некој ресторант, влегува во женско WC. Почнува да мокри. Во WC влегува некоја постара жена и гледајќи го му се дере:
- Пијаницо еден ова е за жени. - Па и ова... хик... е за жени ...... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе ја гледа фотографијата на своите родители снимена по првата брачна ноќ и коментира: - Па добро, тато, каков е ова бон-тон, мама да стои, а ти да седиш? Таткото тешко воздивнал и му објаснил: - Види, сине, по таа ноќ мајка ти не можеше да седне, а јас не можев повеќе да стојам на нозе.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе ја гледа фотографијата на своите родители снимена по првата брачна ноќ и коментира:
- Па добро, тато, каков е ова бон-тон, мама да стои, а ти да седиш? |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Трпе кај забар и му вели:
- Колку ти е вадење? - 500 денари. - А без анестезија? - Така, 350 денари! - Добро тогаш, само откорнете го и готово. - Браво, би било добро сите мои пациенти да се вака храбри. Кажете ми за кој заб се работи. - Трпано, кажи му кој заб те боли! |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и вели на жена си:
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
трпана- трпе чешмата капе ..поправи ја трпе-ја на водоинсталатер ли ти личам тебе.....трпана....трпе релната нешто не работи..порави ја
трпе..ја на елетричар ли ти личам трпана...столиците треба да се стегнат трпе....е ја не сум столар најди си мајстор нека среди.....ама си досадна веќе ова е расипано она е расипано...... наога трпана мајстор..доага трпе од работа гледа се поправено...вика трпано ма што е ова.....од кај пари за се..... трпана вика се договорив со мајсторот .....вика се ке поправел ако му направам торта или ако му дадам...... трпе- и ти какква торта му направи трпано моја златна трпана-ја на слатакарка ли ти личам |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сретнале Американец, Турчин, Французин и наш Трпе, и си се фалат:
- Американецот: Ние си ја имаме ЦИА, таа се дознава на време. - Французинот: Ние си имаме прекрасни девојки, толку секси, толку слатки... - Турчинот: А ние си имаме прекрасни килими, толку се убави и скапи што сите ни завидуваат! - Трпе: Е јас вчера работев една французинка на турски килим, а ЦИА врска немаше! |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му ја претставува еден Јапонец својата фамилија на Трпе: - Ова е мојата жена Ми Сан, нејзината сестра Ни Сан и мојата тешта Ти Сан. Трпе му одговара: - Ова е мојата жена Неа Сум, нејзината сестра Неа Би и мојата тешта Неа Ти. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа Трпана од пазар и го начекува Трпе како работи нешто со чекан и клинци.
- Трпе што правиш? - Еве ти спремам една столица за празников. - Леле Трпе срцка си, а кога ќе биде готова? - Еве уште утикач да ставам! |
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката го прашува Трпе: Учителката многу време се мисли, се мисли, и на крај одговара: |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото на малиот Иван се враќа ненадејно од службено патување. Жена му лежи во кревет, црвена и загрижена...
- Што ти е жено ? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |