|
Што читате моментално |
Внеси реплика | страница <1 148149150151152 163> |
Автор | ||
камелеон
Сениор девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bojnoto pole na umot dzojs maer
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,,,ti gledaj da ne padnesh od tochakot,,,,lizgav teren,,,zima e,,, |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
камелеон
Сениор девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne pagam tocaceto mi e so pomosni trkalca blagodaram za grizata
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас го користам и твоето време...кажи која книга да ја земам и прочитам за тебе....
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега почнувам со Булгаков - Мајсторот и Маргарита (обид бр.2)
Имав еден обид пред околу 15 години да ја разберам книгава, белким сега ќе успеам
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја читав и јас....некако ми беше ко хорор филм со научна фантастика сега ке ја читам Сите Црвенкапи се исти...да видам што ќе биде со неа |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova...
Изменето од Ninja 35 - 14.Јануари.2013 во 23:18 |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Моментално ја читам Патот по кој поретко се оди - Скот Пек, а од утре паралелно ќе ја почнам 1Q84 од Харуки Мураками.
Изменето од ekszi88 - 17.Јануари.2013 во 17:12 |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
препушти се...сара десен......ме изненади пријатно.... не верував дека ке ме заинтересира книга за тинејџерка која се пронаоѓа.....но има и убава музика...која сега и си ја слушам
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
„Година проѓе, дан никад“ - Жарко Лаушевиќ
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А потоа..-Гијом Мисо
конечно
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
одличен избор........мене многу ми се допадна....
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема промашено дело типов |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Indentitet - Milan KUNDERA |
||
Внеси реплика | страница <1 148149150151152 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |