IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Бегање од часови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бегање од часови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 14>
Автор
Порака
maja_070 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_070 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 21:12
jas mnogu begav od casovi i idev se setav a koga ke bev prva smena ne  ni stanuvav tuku si spiev:)
m.v
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2006 во 15:16
леле...ич неам избегано од часој...уствари имам ...али како легален бегалец...нешо се оправдував со хор...или исмишљавав дека сум била скопје на преглед за очите...а јас на концерт...лол
Точачиња.
Кон врв
BoY In LoVe Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Август.2006
Локација: Bulgaria
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BoY In LoVe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 12:21

Mnogu cesto begav od Casovite Po Hemija, Istorija i OTP

HACKED BY PUSHILISTA
Кон врв
Kroki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kroki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 20:57
Sekogash si begav opravdano, a koga ne beshe opravdano, na sred chas, stanuvav i si zaminuvav......... Ali definitivno najjako beshe koga kje izbegavme cel klas, pa odish nekade i si piesh neli?!?!?!?
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2006 во 02:23
Sum izbegala ali samo epten u neophodni slucaevi koa nemav nauceno za da ne si ja rasipam ocenata!  e vaka  ednas na matematika site formuli m8i se izmesaa i si kidnav so edno 5 -6 drugari u parkce posto kraj godina! I koga si sednavme abe neraci jadenje pienje pa etnja po klupickite i taka dojde 18 h i site po doma o na kraj utedenta site pred cas so "opravdanijata"koi ni slucajno ne bea vistiniti projdovme
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 19:02
А па да еве уште малку 1 септемви ќе има бегање од часови.Некад се мора ќе дојде густо испрашувања ваму таму ќе мора да се кидне а некад и за на кафенце да се поседи. Не претерувам со бегање ама сепак ми се случува.   
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 19:05
lele so temava me potsetivte kolku star sum,....pa cekaj ....sto pravevme.......znacci razlicna smena so tipkata ...ili poradi basket ... lele kolku bolni bevme... vsusnost povekketo od denovite ni zapocnuvaa so nekade kaj 7.02 min,,,,,,lele zamislete si sega kosarka pa posle da odime na kafe....i ajde obavezno 10 dusi ....
......
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 21:50

Ja ne begav od casovi, mene profesorite me molea da ne im doagam ...duri ne me ni zapisuvaa - abe nindza e nindza
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 16:38
денес...оправдано избегав...т.е. као нешо читам соопштение...и саат пол читаф...наводно...уствари за 5 мин беше завршена работата...и останатите саат и 25 мин на полигонче...јупиииBig%20smile
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 20:12
denes na eden cas ne ojdov poso mnogu mi se spiese pa ojdov na kafe
a na posledniot ne ojdov....pa so znam.....me mrzese...LOL
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 16:38

Ednas izbegavme cel klas od 7 casa bidejki casovite bea uzas:

Hemija, Fizika, Biologija, Matematika, Matematika, Angliski, Angliski

i go zedovme dnevnikot so nas a od ucilistevo policija pustile po dnevnikot (toa bese sredno) interesno bese sto samo jas, i dve-tri drugarki ne naklapavme.

Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 18:27
jas nikogash ne sum pobegnala od chasovi, individualno, sama...a samo ednash cel klas izbegavmeOuch
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 12:20
jas si vetiv deka ovaa godina nema beganje....a samo dosega 2 neopravdani (trebase da se IC , ama dobro e so ne se tolku kolku sto navistina treba)LOLLOLLOLLOLLOLLOL
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
FlesX Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FlesX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2006 во 13:25
Jas begav od casovi, no trena takticki da se odi.
Mojot klasen 1 *as nikako ne opravduvase pa zatoa begav cela den Wink
ONLY THE STRONG SURVIVE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.