|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 227228229230231 240> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.Došla 3 muškarca kod Boga i on upita prvog:
-Jesi li prevario ženu? -Jesam samo jednom -Sa kim? -S prodavačicom iz dragstora u komšiluku -5x Oče naš i možeš u Raj..
Pita drugog -Jesi li ti prevario ženu i koliko puta? -Jesam ali samo triputa. -Sa kim? ...-Sa komšinicom, sa ženinom prijateljicom i sa koleginicom sa posla... -100x Oče naš i možeš u Raj... Pita on trećeg.. -Jesi li prevario ženu i koliko puta? -Nisam, ali imalo sam prilike za to 50 puta... -Pravac u pakao.. -Ali zašto - upita ovaj - svi oni ispred mene su varali svoje žene, a ja nisam... -Bog oprašta grehe, ali GLUPOST nikada ! |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е инфаркт?
- Покана од Господ за пријател! |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaustavlja policajac plavušu:
- "Vozačku , molim Vas." - "Nemam!" - "Onda ću morati da vas kaznim!" Policajac piše kaznu, a plavuša će: - "Ali nemam para kod sebe."
- "Onda će biti najpametnije da se dogovorimo nekako." - "A šta možemo pametno da se dogovorimo, ja plavuša, a ti policajac :) |
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле пијаница,наркоман и педер.Еден ден сретнале вештерка и оваа му вика:
-Отсега ти педер ако имаш секс со маж ќе умреш,ти пијаница ако пиеш алкохол ке умреш,а ти нарккоман ако се дрогираш уште еднаш ќе умреш. И по неколку дена оди пијаницава во кафана,и гледа сите пијат и си мисли: -Ке се напијам па ако треба и нека умрам! Пие едно пиво и умира. По некое време педерот и наркоманот се шетале низ град и нашле џоинт на улица.Тогаш педеров вика: Немој да си се наведнал зашто двајцата ќе умреме! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојката го прашува дечкото:
- Драги, дебела ли сум во фармеркиве? - Нема да се налутиш ако ти ја кажам вистината? - Не. - Спиев со другарка ти. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докторе,смеам ли со ќерка ми да поразговарам за секс?
- А,колку години има таа? - 16. - Е, тогаш поразговарајте со неа,и ќе научете многу работи. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На факултет за теологија, идни попови полагаат испит. Излегува првиот, и колегата го прашува: - Што полагаше? - Крштевка. - И? Положи? - Не, ме бутна... - Што ти падна? - Бебето. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашујев га Цигу што мисли за стерилизацију на кучиња? ************************************** Разговарав две кумановке: -Зашто мори си га оставила мужа ти? -Ма гони га мори у ПМ , третира ме као куче !! -Тепа те , малтретира те , не ти дава да једеш ? -Не мори , САКА ДА МУ БИДУ ВЕРНА !!! ******************************************** Додека надвор врнело снег , едниот мачор досадувајќи дома им рекол на браќата : -Јас ќе излезам малку на улица, може ќе наидам на некоја мачка! -Аааа бате и ние ќе дојдеме со тебе и нас ни се е.. нешто! Наеднаш од детската соба излегло најмалото братче -маче, слушајќи го разговорот посакал и тоа да оди со нив прашувајќи што значи тоа е…е , тие му објасниле кобајаги е начин на седење под стреа додека врнело снег и затоа немало потреба да оди со нив , но кога им се заканило дека ќе кажел на родителите браќата морале да го земат. И така сите браќа мачори во тој студ додека врнело снег седеле под една стреа чекајќи да помине некоја мачка , арно ама од мачка немало ни трага , кога наеднаш малото маче скоро смрзнато изустило: -Бате , бате јас уште малку ќе поеб.. и ќе си одам дома ! -Зашто си ја кастрирал мачката? -Затоа што секоја вечер одеше по разни мачки ! -А сега? како е? -Е пааа , пак скита , но вeќе само како консултант ! ****************************************** Првиот ден, Господ го создал кучето, и му рекол: Учителката му вика на Трпе: |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во продавница влегува вооружен сексуален манијак и вика сите мирни денес ке силуван некој!!
Сите штама..... Манијакот: ти девојко како се викаш? Девојката: Марија...... Тебе ништо не ти правам бидејки мајками се вика Марија!! Манијакот: ти бе како се викаш ? Момчето уплашено: Николче .......... но сите ме викаат Марија.... |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто не пали Москвич во Сибир? - Замрзнал возачот.
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e tanga?
Gaki sto nikogas nema da stanat krpa za brisenje prasina. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле двајца другари од Електро факултет.
Едниот се сетил и му рекол на другиот: - Брат, вечер имам празен стан! И другиов му рекол: - Блазе тебе брат, ќе можеш на глас да си учиш!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајк Тајсон влегува во рингот. Против него требало да се бори некој
силен боксер, но во последен момент се откажал. За да не пропадне шоуто
почнале да прашуваат дали има некој доброволец да се пријави. Кажале
дека ќе заработи многу пари. Се пријавил еден Македонец земјоделец.
Влегол во рингот и судијата му рекол:
- Ако издражиш една рунда ќе добиеш 500.000 долари. Земјоделецот се согласил, Мајк Тајсон мавал, но овој издражал до крај на рундата. Потоа му рекле: - Ако ја издражиш и втората рунда ќе добиеш милион долари. Ја издражал и втората рунда, а потоа му понудиле: - Ако ја издражиш и третата рунда ќе добиеш 3 милиони долари. На тоа Македонецот рекол: - Не можам да издражам повеќе, сега ќе му ја еб*м мајката. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат дечко и девојка. Тој и вели:
-Мила, тебе утре ти е роденден. Полниш 26 години? -Да душо, утре ми е, ама полнам 25. -Како така? Па нели за роденденот минатата година рече дека ќе наполниш 25? -Епа така, зарем јас ти личаm на оние кои еднаш кажуваат едно, друг пат друго??? |
|
Внеси реплика | страница <1 227228229230231 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |