|
ЕУТАНАЗИЈА - убиство од милосрдие |
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Автор | |||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога само ќе се сетам само на тоа мајка ми колку се измачуваше често ми се мота прашањето во глава: Живот ли е тоа бе? Доколку јас се разболам и стигнам до ниво на вегетација ќе одберам еутаназија за себе. Се останато е себеизмачување for no reason.
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...да се изгласа на првата владина седница.
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... само ако дојде малцинската опозиција во Парламентот оти без неа мнозинството ништо не смее да реши.
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еутаназија се мисли за кастрирање на животни ....
Ако мислите за живи луѓе тогаш можам да кажам неколку збора кои ќе држат вода |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секој ден учам нешто ново.
А има ли еутаназија на мртви луѓе ?
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
секако кога се каже зборот еутаназја се мисли за кастрирање на улучни кучиња ,а во селата на бесни лисици кои напаѓаат кокошките ...што не е јасно тука ? а за мртви луѓе тоа не е прифатено сеуште од медицината. Ако му исечеш пенисот на некој маж и му го дадеш на шнајдер да му го стави , тоа значи донација Еутаназија едноставно значи да исечеш нешто што не е обходно . Тоа е . Изменето од емил - 30.Декември.2012 во 22:07 |
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да си ми жив и здрав, ми го направи денот.
|
|||
|
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и мене..........ама може кај нив тој збор е за тоа......да не се смееме предвреме
|
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема кај нив ,кај нас . Во сиот свет еутаназија значи кастрација на животни
|
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ај провери ....ќе проверам и јас....но првпат слушшам вакво нешто...а ти ми изгледаш сосема убеден дека е тоа тоа |
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
проверив .Станува збор за еутаназија од милосрдје кога еден човек сака да даде дел од него на друг човек поради неизлечиви болести
Ти и Меси сте во право . Се извинувам за спамот |
|||
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam deka pak ne si razbral kako treba...ne se raboti za davanje pomosh ili organ....tuku za odluka da na nekoj mu go prekinete zivotot ako e neizlechivo bolen ...vo koma....i nikogash nema da ozdravi.....imame li pravo da odluchime za drug .....ili dali bi trebalo da ja imame taa opcija ako ni se sluchi neshto...........da ostavime dozvola isto kako daruvanje na organi......da nekoj ednostavno ja isklchi mashinata koja ne odrzuva vo zivot.....
probav da objasnam.. ...kako jas ja sfakam eutanazijata....
|
|||
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
истото го го кажав во една реченица без потреба од филозофирање Изменето од емил - 30.Декември.2012 во 23:36 |
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добре де, еутаназија, кастрација, евнуси, трансплатација... што го тупиме кога и така нема закон за тоа кај нас , нели ?
Ситничарење...
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |