|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 5758596061 62> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cе шетале маж и жена плавуша.
Mажот за да си поигра со плавушата и вика: Bиди крокодил на небото. A оваа му вели: Eсен е одат на југ. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи дедо во автобус, а до него атрактивна плавуша.
- Госпоѓо, ќе ти дадам 100 евра само да те плеснам по задникот. Плавушата: - Старче, што не ќе ти падне на памет! Ама кога подобро ќе размислам… Ајде! Дедото и ја става раката под фустанчето и започнува да ја гали, гали, гали… Плавушата: - Ајде бре, плесни ме веќе еднаш! - Еее, би те плеснал да имав 100 евра. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша полагала за возачка дозвола. Следниот ден ја сретнал комшијата и ја прашува:
- И, како? Положи ли? - Не знам, членот од комисијата е сеуште во болница. |
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две плавуши: - Како помина на првата брачна ноќ? - Никако. Мажот цела ноќ ми збореше за Сократ и Аристотел. На крај не издржав и му реков: „Џабе збориш, јас не се разбирам од фудбал.„ |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бринета прашува плавуша:
- Колку калории можам да согорам, ако пливам цел час во базент!? А плавушата врака: - Глупа жено! Не можeш да гориш работи во вода! |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди на интервју за работа во полиција. Шефот на полицијата:
- Ќе ви поставам неколку прашања. Колку е два по два? - Аааа… четири. - Во ред. Квадратен корен од 100? - 10? - Добро. Кој го убил Гоце Делчев? Плавушата молчи. После некое време рекла: - Не знам… - Добро, размисли и дојди утре. Пријателката и се јавува на плавушата: - Те вработија ли? - Не само што ме вработија, – се фали плавушата – веќе ми дадоа и истрага за убиство да водам. |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se vseluva plavusha vo nov stan..i zvoni kaj komshiite....
-zdraavo jas sum vi novata komshika
-od gore ili dole - eeeee mnogu brz ti chekaj da s e zapoznaeme.... |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува плавуша во полициска станица:
-Помош,ми ја украдоа колата! -А дали видовте кој? -Не, ама го запишав регистарскиот број. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почнал да гори домот на една плавуша и она панично се јавува во противпожарна, а од таму:
- Госпоѓо, полека, смирете се, кажете ни како да стигнеме до вашиот дом? - Па со оној голем црвен автомобил |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На медицински факултет
-Професорот:Колешке колку сперматозоиди има во тестисите? -Плавуша:Околу голтка,голткаипол. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се тушираат две плавуши и едната ја замолува другата: - Подај ми го оној шампон! - Па имаш шампон покрај себе. - Да, но на овој пишува дека е за сува коса, а јас веќе ја наводенив мојата! |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прават 17 плавуши пред диско ???
- Чекаат уште една , пошто под 18 не пуштаат !
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша во аптека :
- Здраво, имате тест за бременост? -Имаме! Плавушата: - А тешки ли се прашањата? |
|
|
Внеси реплика | страница <1 5758596061 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |